paziuresim kaip kursis po pusmecio .taip istikruju beda kazkur kitur, bet as ja radau ir daba mano gaidziuks pezas kuriasi is puse abaroto. O beda ira starteryje, tik netodel kad jis sugedes, o todel kad kazkokie sudmeistriai, pries man nuperkant peza idejo starteri, kurio bendikso dantratis buvo su 13 dantuku ,o kai as ji sudeginau tai irgi nupirkau su 13 dantuku naujut naujutelaiti, bet ir tas nesuko, tada neapsikentes pakeiciau akuma i galingesni, idejau 80 ah, nors buvo tik 65 ah, ir tas nepadejo. Zodziu sudeginau ir ta nauja starteri, o tada jau pirkau starteri is sroto ir ruosiausi varyt peziu i turgu, bet stebuklas ivyko ir viskas susitvarke. karoce pas mane stovejo mitsubisi starteris su 13 dantuku, o daba idejau valeo su 11 dantuku ir viskas ok. Taip kad nezinau kas per nevisprotis buvo tai padares, bet jei suzinosiu , tai tikrai ausis nukaposiu , nes pinigu sukisau i visa si remonta tikrai nerealiai.
optimaliausas starteris(jei pritaikysi) BMW(dyzel).visos lempeckos gesta(voltmetras rodo 6 V),o starteris "vynioja" linksmai. ;)