man tai patinka todėl, kad į Paryžiaus centrą pežiukų nebeleis jau greit, o su priusu net ir stovėjimas kai kur už dyka
Su Toyota irgi nebeileis, aj toyota turi hybrida ir elektromobili, nu Peugeot irgi turi ;)
Parašyta 2016 kovo 31 - 21:19
man tai patinka todėl, kad į Paryžiaus centrą pežiukų nebeleis jau greit, o su priusu net ir stovėjimas kai kur už dyka
Su Toyota irgi nebeileis, aj toyota turi hybrida ir elektromobili, nu Peugeot irgi turi ;)
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2016 kovo 31 - 21:23
sakė kad tik dyzelių neleis, o pugo hibridas su dyzeliu
Parašyta 2016 balandžio 01 - 10:15
sakė kad tik dyzelių neleis, o pugo hibridas su dyzeliu
pirmas ir paskutinis. toliau bus benzininiai arba tik elektriniai, beje ir siuo metu turi elektrini, taip kad tiek toyotos gali neiliesti tiek peugeot;)
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2016 balandžio 01 - 10:23
Idomu kas sugalvojo, kad benzas mažiau teršia už dyzelį Tas dabar labai turtingas dabar matyt..
Peugeot 406:
3x3 point rear seat belts, ABS, Air conditioning, Alarm, Alloy wheels, Audio remote, Body coloured bumpers, CD, CD Multichanger, Climate control, Cloth seat trim, Cruise control, Driver`s airbag, Electric driver`s seat, Electric mirrors, Electric passenger`s seat, Electric sunroof, Folding rear seats, Front electric windows, Front fog lights, Headlight washers, Heated mirrors, Heated seats, Height adjustable drivers seat, Leather seat trim, Metallic Paint, Partial leather seat trim, PAS, Passenger`s airbag, Rear electric windows, Remote locking, Roof rails, Sat Nav, Service indicator, Side airbags, Steel wheels, Steering wheel rake adjustment, Steering wheel reach adjustment, Traction control, SPARCO, NOS, BREMBO, TOYO, MAXIMA, GARIŪNAI
Parašyta 2016 balandžio 01 - 13:18
na kaip, is kurios puses ziureti ir taip ir ne. Dyzelio ismetamosios dujos sukelia vezi,del to visi sika i bata, bet sumoje dyzelis tersia aplinka maziau,kalbu apie tvarkingas masinas.
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2016 gegužės 14 - 20:16
Taigi, zafira nupirkta. 2007 m. 1,9 zyzelis, 88 kW, kibirinė. Iš navarotų - panoraminis stogas, pusiau oda (mix'as), visi langai elektriniai. Žinant opelio pomėgį galines duris daryti su irklais, tai jau ohoho...
Salonas labai tvarkingas, net nepatikėtum, kad spidometras rodo 228 kkm. Sakytum - keliasdešimt kkm. Gal daugiau užmiesčiais prisukta, nesuspėta nagais suakėt ir fotelių pribezdėt.
Kėbulas ne ledinis, bet mano kontrolę praėjo. Dažinėta, bet gan kokybiškai.
Vienas dalykas mano seną pasturgalį erzina: R17 225x45 su duobėm nedraugauja. Galvoju su kuo nors pasikeist į R16. Jaunimas net alpsta nuo didesnių tekinių...
Parašyta 2016 gegužės 14 - 22:10
Viskas prasidėjo nuo tojotų ir volvo, o baigėsi opel... Tai dabar reik laistyt!
Parašyta 2016 gegužės 14 - 23:19
Viskas prasidėjo nuo tojotų ir volvo, o baigėsi opel... Tai dabar reik laistyt!
Kaip tik pusę mėnesio atostogausiu, tai aplaistysiu ir ne sykį...
Parašyta 2016 gegužės 15 - 19:02
Įdomus jausmas. Pirmoji mano dyzelinė mašina. Solidus burzgimas, trauka žvėriška, tik garsai iš visų kampų ažupisa. Minivenas, blin. Antra eilė fotelių visokiom kryptim smaukosi, tai ant savo rogių garsus skleidžia (turbūt), gal galinės arkos mažai izoliuotos, tai nuo plačių gumų ūžesys girdisi. Galvoju nulupt bagažinės plastikus ir apklijuot kažkokia garso izoliacija. Jau pagūglinau, minčių yra. Čia visų venų ir univesalų su chečbekais bėda...
Parašyta 2016 gegužės 16 - 15:09
tai reikejo imt visus 110 kw 1.9.cdti butu dar zveriskiau,o kuom tie 110kw ir 88 kw varikliai skiriasi? pas 88 kw ner oro sklendziu.. o.dar? abu 1.9 cdti turi paprastai ir lengvai remontuojamus isardomus bosh purkstukus. dar yra 1.7 cdti..neblogai ir opel vektra c universalas, jei nereik 7 -vietu,bagazine milziniska...
Šį pranešimą redagavo brizas: 2016 gegužės 16 - 15:17
Parašyta 2016 gegužės 16 - 15:28
O aš kaip tik opel signum 1.9 110kW nupirkau Tokia visa kompaktiška. Vietos gale ir priekyje daugiau nei reikia. Gali ir dvimetriniai žmonės patogiai važinėt. Sulankstai sedynes. Grindys lygios. Didelis tvartas gaunasi - gali šaldytuvą vežt.
Bet turbo lagas erzinantis. Užsiputinėt tik virš 2000-2200rpm pradeda. Sako reik egr'ą glušint. Viskas labai pagerėja.
Pakaba tokia visai maloni. Į standžiąją pusę, bet niekas nebarška.
Peugeot 406:
3x3 point rear seat belts, ABS, Air conditioning, Alarm, Alloy wheels, Audio remote, Body coloured bumpers, CD, CD Multichanger, Climate control, Cloth seat trim, Cruise control, Driver`s airbag, Electric driver`s seat, Electric mirrors, Electric passenger`s seat, Electric sunroof, Folding rear seats, Front electric windows, Front fog lights, Headlight washers, Heated mirrors, Heated seats, Height adjustable drivers seat, Leather seat trim, Metallic Paint, Partial leather seat trim, PAS, Passenger`s airbag, Rear electric windows, Remote locking, Roof rails, Sat Nav, Service indicator, Side airbags, Steel wheels, Steering wheel rake adjustment, Steering wheel reach adjustment, Traction control, SPARCO, NOS, BREMBO, TOYO, MAXIMA, GARIŪNAI
Parašyta 2016 gegužės 16 - 17:40
Peu klubas virsta opelių klubu?
Tada jungiuosi ir aš - prieš keletą savaičių persėdau į Vektra C universalą 2.2 DTI, šviesios odos salonas.
Peugeot 307 1.6 HDI 2005 m. - džiaugiasi tėvukas
Peugeot 307 2.0 HDI 2002 m. - sold
BMW 316ti 1.8 2002 m. - sold
Peugeot 406 2.0 HDI 2001 m. - sold
Peugeot 406 2.0 HDI 2000 m. - crashed
Parašyta 2016 gegužės 16 - 19:22
Parašyta 2016 gegužės 17 - 06:55
pasukamumas to signum tai gaidiskas, geriau jau nereiktu greit isukt i posuki, isciuozi greit priekiu i posukio isore...
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2016 gegužės 17 - 10:07
pasukamumas to signum tai gaidiskas, geriau jau nereiktu greit isukt i posuki, isciuozi greit priekiu i posukio isore...
Nu gal. Reikės prisimint kai dalyvausiu kokiose lenktynese su šeimyniniu hečbeku ar kai kokio prekybcentrio aikštelėj reikės slalomą daryt aplink vaikštančius kėglius su pilna bagažine pirkinių
Peugeot 406:
Parašyta 2016 gegužės 17 - 13:00
dabar akcija, pusdykiai hibridus toyota dalina
Parašyta 2016 gegužės 17 - 18:58
tai reikejo imt visus 110 kw 1.9.cdti butu dar zveriskiau,o kuom tie 110kw ir 88 kw varikliai skiriasi? pas 88 kw ner oro sklendziu.. o.dar? ...
88 kW - 8 vožtuvai, 110 kW - visi 16... Ir kaina kelios šimtinės brangiau.
Bendradarbis nusipirko tokių pat metų ir tokiu pat varikliu kaip pas mane astrą caravaną. Bachūras jaunas, audžia mintį apie čipavimą. Vimotoj - apie 180 jevrų tas malonumas, pas garažinius - per pusę pigiau. Neatmetu pasinaudoti jo patirtim...
O aš kaip tik opel signum 1.9 110kW nupirkau ...
Bet turbo lagas erzinantis. Užsiputinėt tik virš 2000-2200rpm pradeda. Sako reik egr'ą glušint. Viskas labai pagerėja.
Šitą opel klubo forume užtikau. Man 90 proc. ridos mieste gaunasi, tai tas turbo lago prašokimas užknistų. Tektų gręžti variklį, norint pajudėt su visais, o tada jau kuro rijimas garantuotas...
Peu klubas virsta opelių klubu?
Daug senbuvių jau pakeitę gamintojus, bet iš įpročio vis užsuka pabazarint. Savo pežiui gal antroj vasaros pusėj pasagas nulupsiu, tai kol kas dar pežistas...
Parašyta 2016 gegužės 17 - 20:44
<...>
Daug senbuvių jau pakeitę gamintojus, bet iš įpročio vis užsuka pabazarint. Savo pežiui gal antroj vasaros pusėj pasagas nulupsiu, tai kol kas dar pežistas...
Mano pežas liko šeimoj (tėvai naudojasi ir negali suprast, kaip taip ilgai kuro gali automobiliui užtekt), tai iš čia dar niekur nebėgsiu.
Apie žopelį - daugmaž tinka viskas, ką aukščiau pastebėjo forumiečiai. Pvz., didelis apsisukimo spindulys, reikia įprast ir atsargiau galimybes vertint. Iš vietos geriau traukdavo pežas (natūralu, masė kita), tačiau lenkime normaliu greičiu dinamiškesnis yra žopelis. Labai daug vietos. Gale sėdėt, man susidarė įspūdis, erdviau nei 607. Bagažinė didelė. Paradoksas, bet atbulam parkuotis lengviau nei su 307, kadangi veidrodžiai ir langai didžiuliai.
Tiesą pasakius, mano poreikis ir buvo nemažas universalas, kuriame galėčiau patogiai išsimiegot ir kuris būtų gan nereiklus. Manau, šitas atitinka kaip ten laikys - žiūrėsim
Peugeot 307 1.6 HDI 2005 m. - džiaugiasi tėvukas
Peugeot 307 2.0 HDI 2002 m. - sold
BMW 316ti 1.8 2002 m. - sold
Peugeot 406 2.0 HDI 2001 m. - sold
Peugeot 406 2.0 HDI 2000 m. - crashed
Parašyta 2016 gegužės 18 - 08:25
Kieme stovi pusseseres Astra H viena is pirmuju. Pirko nauja ir vaziuoja iki siol. Priekiniai sparnai surudije kiaurai, slenksciai abu surudije kiaurai. Visur kitur irgi parudijumu matyti. Tai idomu, ar cia tik Asra H toks puvekas ar visi tuo metu gaminti Opeliai taip rudija?
Neturiu nieko pries Opel merke. Turejau Opeli, sekmingai vazinejau 11 metu. Geriausi prisiminimai.
Šį pranešimą redagavo Bivainis: 2016 gegužės 18 - 08:27
Parašyta 2016 gegužės 18 - 10:12
Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638
narių: 0, svečių: 7, slaptų narių: 0