Peugeot 406 3.0 coupe.
170km/h-14l
110km/h-10l
mieste ant 60km/h-manau irgi apie 10l:D visokie prisitabdymai, gazo spustelėjimas. Nu jei šviesaforai, bėgių mažinimai gal kokių 15l ar truputi daugiau:)
Pas mane Peugeot 307 2l hdi 79kw.ziema 10litru dyzelino.va dabar pavasari 9litrai.kas cia gali buti negerai? labai graziai vaziuojant,jokiu raliavimu ir .t.t.
Pirkau automobili ziema,ir galvojau,kad normalu 10litru,atejo pavasaris ir tik 1litru sumazejo sanaudos.as galvoju,kad cia nenormalu 9litrai dyzelio..
Pas mane Peugeot 307 2l hdi 79kw.ziema 10litru dyzelino.va dabar pavasari 9litrai.kas cia gali buti negerai? labai graziai vaziuojant,jokiu raliavimu ir .t.t.
Pirkau automobili ziema,ir galvojau,kad normalu 10litru,atejo pavasaris ir tik 1litru sumazejo sanaudos.as galvoju,kad cia nenormalu 9litrai dyzelio..
Normalios sanaudos, pakeisi ratus i vasarinius dar litru sumazes
0
Begalybė - tai neapibrėžtinė matematinė konstanta, apibrėžiama, kaip funcD()=max(N/0). Liaudiškas pavadinimas "Daxuja" reiškia šios funkcijos priartėjimą prie galutinės išraiškos
Normalios sanaudos, pakeisi ratus i vasarinius dar litru sumazes
Pas mane ant tu paciu lietniku uzdetos ziemines padangos,ant kuriu desiu vasarines..nu gal dar ir sumazes tos sanaudos,kai vasarines padangas uzsidesiu.ziemines tai jos minkstesnes.pas kitus tai apie 7litrus 7,5litro,sunaudoja toks pat pezas.
peugeot 607 v6 3.0l dujos,, uzmiesty 11-12litru mieste 15-16 deze mechanine,tiesa daug teko vazinet po europa tai ipylus lenkisku orlean duju traukia nepalyginamai geriau ir ant vieno litro sumazeja sanaudos,nes savo auto per 7 metus zinau kaip du pirstus
nezinau ar cia Ramus isvale sistema ar dar koks velnias, bet kuro sanaudos krenta ant akiu, nuo 7,5lt. nukrito iki 6,8 per savaite Vilniui. Kas bus kai isleksiu i trasa