Peršokti prie turinio


Reikia patarimo apie avariją


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 85

#81 Svečias_egyda_*

Svečias_egyda_*
  • Svečiai

Parašyta 2005 spalio 01 - 00:18

Antradieni pats apturejau eismo ivyki toje pacioje Neries krantineje.
Vaziavau is Silainiu puses ir ties degaline prie tilto ruosiausi sukti i desine.
Kadangi buvo kamstis tai masinos labai letai judejo.
Pasukau i desine, is kitos puses atvaziuodamas naglai lindo sunkvezimis DAF (suko i kaire) i musu kolona, bet pries ji dar vaziavo lengvoji is ten pat. Ta lengvaja as mandagiai praleidau (na lyg ir rekomendojama praleiosti viena masina), po to pats vaziavau pavaziavau kelis metrus. Priekyje masina sustojo. as sustojau. Ziuriu tik tas sunkvezimis kaip lindo naglai taip ir lenda, bet jau nebematydamas manes ir lyg manes is viso nera gatveje. Jo priekis buvo kazkur uz mano galiniu dureliu. As stoviu, ir ziuriu kad jis neatsargiau jau priartejo (kazkur 10-20cm), po to sustojo, po to ziuriu :blink: jis sau ramei pradeda vaziuoti ir tiesei man i galini sparna. Trakst - brakst. :wacko: Nustume mano masino gala biski i sona ir sustojo.
Islipa, ir is karto ant manes vaziuot. As buvau ramus nes isitikines, kad jis kaltas.
Ta patvirtino ir policininkai atvaziave i vieta. Ta pati patvirtino ir Chemijos pr esancioje nuovadoje ir irase kad jis kaltas pagal "sukdamas nepraleido priespriesiai atvaziuojancio automobilio". Bet jis vistiek pasirase kad su sprendimu nesutinka.
Na jam paskire laika papildomam nagrinejimui, kuriame as jau neturiu dalyvauti
Kame as matau problema?
Ogi tame kad tas diedelis dirba sanitexe. Pries atvaziuojant policijai atvaziavo kazkokia merga su fotiku ir saliskai nufotkino avarijos vieta (nuotraukose nesimato koks posukis, kokie zenklai ir panasiai), po to jis uzsimine kad tai advokate.
Policininkai i tas nuotraukas skeptiskai ziurejo, bet bijau kad jie su ta advokate kazka nesuchimichintu...
Ir dar. Jam isdave laikinaas teises, bet pasirodo kad jis su tokiom jau ir vazinejo, nes (lygtais) tai ne pirmas eismo ivykis jo saskaitoje per artimiausia menesi, ir ta pacia diena (ryt) jam reikia atvykti ir del to ankstesnio ivykio (kogero irgi nesutiko su sprendimu)
1. Kaip man elgtis? (As nedalyvauju svarstime, del to nezinau ka ir kaip jis ten prikalbes, o jis man uz akiu oj oj oj :mad: kaip kalba...)
2. Ka daryti jei jis kazkokiu budu persvers viska savo naudai?

o apie kolegos atveju manau kad tu neturetum but kaltas, nes kaip bebutu ji turejo tave praleisti pries pradedant manevra...

na matai, kad ir kokia situacija butu, jis ant taves uzvaziavo, o tu nepazeidei taisykliu, tai vadinas jis kaltas. ir ka nori tegul sneka jie, bet tu negali but kalta, nes ne tu y jy ivaziavai, o jis y tave! niekada nesutik jei abejoji, ir jei kazka pripaisines tau, tada samdyk advokata! kitaip jie gali suvaryt, sanitexas pinigu tam turi.
  • 0

#82 Svečias_SEV_*

Svečias_SEV_*
  • Svečiai

Parašyta 2005 spalio 02 - 22:33

Ka gi hebryt. Mano ivykis issisprende. T.y. ana sunkvezimio vairuotoja vistik pripazino kaltu. daba nerimauju tik kaip elgtis us BTA draudimu. Kiek zinau nieko ten gero... :( Kalbejau su vienu draudimo agentu, tai siule net su jais nekalbeti apie zalos atlyginima, o rinktis ju pasiulyta servisa ir tvarkyti ten apgadintas vietas. Gal kas buvo susidures su BTA?

Šį pranešimą redagavo SEV: 2005 spalio 02 - 22:35

  • 0

#83 Svečias_Darius55555_*

Svečias_Darius55555_*
  • Svečiai

Parašyta 2005 spalio 03 - 03:58

Ka gi hebryt. Mano ivykis issisprende. T.y. ana sunkvezimio vairuotoja vistik pripazino kaltu. daba nerimauju tik kaip elgtis us BTA draudimu. Kiek zinau nieko ten gero... :(
Kalbejau su vienu draudimo agentu, tai siule net su jais nekalbeti apie zalos atlyginima, o rinktis ju pasiulyta servisa ir tvarkyti ten apgadintas vietas.
Gal kas buvo susidures su BTA?

Pagrasink nepriklausomu ekspertu ir sumokės iek prilauso nesiginčidami.
  • 0

#84 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 2.717
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:206 XSI

Parašyta 2005 spalio 03 - 09:11

vakar visa seima vel patyrem stresine situacija - trumpai sakant, as leidaus nuo LŽUU puses, o nuo Marveles ruosesi issukti 605. Merga uz vairo isvaziavo skersai kelio ir sustojo, nes nuo Klaipedos vaziavo masina. Bet sustojo skersai man kelio per abi juostas. Teko taip uzmint 106 ant stabdziu, kad padangos svilo, o as skersas pro pat prieki praciuoziau... :blink: Zmona visa vakara negalejo atsigauti... As irgi :ph34r:
  • 0
Roots to roots

#85 Svečias_SEV_*

Svečias_SEV_*
  • Svečiai

Parašyta 2005 spalio 03 - 10:21

Oaskaites visa tai suprantu, kad Kaune yra kelios "avarines" vietos :) Esme tame kad sestadieni ryte vaziavau is silainiu puses link Aleksoto turgaus (pas Eimuti). Ogi vaziavau pro ta pacia Marvele :) Na ir pervaziaves Marveles tilta per Nemuna sukau i kaire link Aleksoto. O is to posukio manes nepastebejas issukinejo kazkoks dedule "daČnikas" su P205. Aisku jis mane nepastebejo ir jei ne mano stabdziai, pasibuciotu mano priekis su juo desiniu sonu :) Ale gerai kad gerai viskas baigesi, bet siulyciau atkreipti demesi i tai, jog sodu sezono metu dačnikai suaktyvejo. :D Venkite susidurimu su jais.
  • 0

#86 ElvisGapo

ElvisGapo
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 569
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 406, 2.2hdi, 02m.

Parašyta 2005 spalio 03 - 10:57

Nu taip, jis ne is paskos vaziavo, bet ar sitas punktas ta mergina neturejo sudrausmint :unsure:
153. Sukdamas į kairę (apsisukdamas) ne sankryžoje, vairuotojas privalo duoti kelią priešinga kryptimi važiuojančioms, o vietose, kur važiavimo kryptimi yra ne daugiau kaip viena eismo juosta, - ir jį lenkiančioms transporto priemonėms.

be abejo turejo, tuo ir reikia remtis....
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0