Peršokti prie turinio


tadas1991

Užsiregistravo 2011 Bir 14
Neprisijungęs Lankėsi Vakar, 16:20
*****

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Peugeot 407 garso aparatūra

2024 liepos 17 - 11:50

Problema labai gali buti tame Androide. Pas dauguma ju yra tragiski stiprintuvai. Gal yra ir geru, bet tiesiog kai atvaziuoja klientai su sudetais Androidais, isvaziuoji ilgesniam patikrinimui po remonto ir pasileidi radija per tuos androidus. Gal ten ne vien stiprintuvo, bet ir imtuvo bedos.
Bet mano 406to suplere koloneles su senu vidutines klases
Pioneerium be jokiu stiprintuvu geriau groja. Ne garsiau, bet kokybiskiau.

Temoje:Elektrinis rankinis stabdis

2024 liepos 16 - 21:17

Nežinau kas tas m113. Ps. auto Peugeot 508, 2014 face liftas. Klaidos: C1550, C155E, U1213. Šiaip buvo girdimas trakštelėjimas ir rusų forumuose radau, kad galimai plastikinis reduktorius subyrėjo. Tą antrą trosą teko nupjauti, kad galėčiau tęsti kelionę. Dabar skyrelyje visa puokštė degančių ir mirksinčių lempučių

M113 yra seno tipo šarvuotas transporteris. Kadangi nepasaket nieko apie transporto priemonę, bandžiau spėti.
Avarinis mechanizmo ir trosų atleidimo budas skiriasi pagal modeli ir metus. Pagal jusu dabar jau nurodyta modeli, tai svirtele, paslepta po begiu riciago apdailiniais plastikais.
Cia yra fotkiu ir aprasymas, kaip tai padaryti.
https://www.peugeotf...problem.351583/
Taip pat butumet tai rades automobilio instrukcijoj :)
Deja, jei automobiliui ir tam mechanizmui bei trosams jau nemazai metu, o dar jei mechanizmas suluzes ar uzstriges, ne visada tai suveikia.

Kai trosas yra atkabintas arba nutrukes, ir stabdis aktyvuojasi, mechanizmas sukasi iki sriegio galo ir ten uzgnyba arba sulauzo. Jei tik uzgnyba, tai viena beda isardyt ir rankiniu budu atleist, po to tvarkingai surinkus sukalibruoji ir veikia.
Jei suluzo mechanizmas, jau kita beda - teks keisti, nes remontui daliu nera, nebent gaminsites patys.
Su trosais irgi beda bus, kadangi jau nukirpot. Rankiniam stabdziui trosu yra, bet pas jus elektrinis. Elektriniam variantui is nauju tik originalus, tik komplektas, ir galimai bus tik kartu su varikliu. Teks ieskotis naudotu arba gamintis/restauruotis, naudojant senu trosu ir sarvu galus.
Bet jei suluzo mechanizmas, naujas arba srotinis jau bus kartu su trosais, tada kaip ir ne beda.
Ardykit ir ziurekit, ar mechsnizmo reikia. Jei mechanizmas gyvas arba pataisomas, ieskokit troso, keiskit, kalibruokit ir bus gerai. Jei reiks mechanizmo, keiskit kartu su trosais, kalibruokit ir bus gerai. Bukit pasiryzes susimoketi, sitos dalys net srotuose nepigios.

Temoje:Peugeot 407 garso aparatūra

2024 liepos 15 - 16:36

Galima ir be Sedre 407tam issiverst. Jo gamybos metus beveik pilnai padengia Peugeot Schematique. Nera ji patogi, bet zymiai lengvesne ir be problemu instaliuojasi ir veikia visokiuose senuose letuose kompuose.

Temoje:Elektrinis rankinis stabdis

2024 liepos 15 - 16:30

M113?

Temoje:Dėl apsaugos

2024 birželio 14 - 18:22

Reiks traversa nuimti (kai masinai ne 15+ metu, paprastai tai ne beda), o tada neturetu buti problemu jau. Pusles varztai turbut per starterio skyle atsisuks, nors ir nepatogu ten bus.