Nesiginciosiu, as pats tokiu darbu nedarau su isprogramavimu, bet remontuoju. Vat puiku, kad yra tikrai geru cia meistru, as savo darba su elektronika nusimanau ir tvarkau gerai. Bet nesu mechanikas ar kokioj kitoje srityje, tai manes nedomina tik minimaliai kazka zinoti. Tesiog buvo mano pastebejimas, kad tikrai atvaziuoja ir galvoji ar meistrai dar neismoke ar , kad kokio katalizatoriaus niera, apacioje kur katalizatorius ten garsus leidzia. Viena mintis iskyla, kad kiauras. As apacioje dar neziurinejau kaip ten ka dare
As skaitau jai darai tai turi zinoti, ka darai, o ne suda malti. Kur man peugeot 306 reikejo pereiti TA ir sakau sutvarkykit ismetamaji vamzdi meistram tie tipo sutvarke, bet TA rado tam paciam skyliu, kur jie su savo ta pasta uzsmalavo ie ten pute ora. Krc nuvariau kitur, kad dabaigtu ta darba normaliai padaryti, padare, bet vistiek matesi, kad belenkaip. Ir galvoju kur geru suvirintoju rasti, kad padarytu kaip turi buti idetu nauja jai reikia ar kazka panasaus. O jie tik tas savo pastas tepliojasi....
Matai as tik vakar suzinojau, kad cia kazkas programoja ir dalys gali gauti. As kaip tik palaikau tokius, nes as nesu pries peugeot, del to ir pirkau kita plius as apie juos daugiausia zinau kiek esu turejas neivienas manes nenuvyle. O pries tai esu tures Honda , kurios puna graitai ir seat cordoba(dalys tai tinkancios ibiza,cordoba, golf,polo, skodos kazkokiu versiju), ir juos brangesnes negu mano 306 peugeot plius masina stipri is visu pusiu as dar ir po siai dienai i darbuka vaziniejuosi ziauriai stipri masina.
Jo truputi sau pats papriestaravau )