kuro sanaudos vazinejant per mazom apsukom
Parašyta 2008 lapkričio 10 - 18:46
Parašyta 2008 lapkričio 10 - 19:41
Klaidu nuskaitymas ne diagnostika,klaidu trynimas ne remontas
Parašyta 2008 lapkričio 10 - 21:09
Ir ka cia reikia suprasti...???
Peugeot 406 3.0 V6 baracuda
Parašyta 2008 lapkričio 11 - 00:52
Transmisija....Cia tik faktai.O kaip suprasi tai tik nuo taves priklausoIr ka cia reikia suprasti...???
Šį pranešimą redagavo sizus: 2008 lapkričio 11 - 00:54
Parašyta 2008 lapkričio 11 - 08:39
Parašyta 2008 lapkričio 11 - 17:01
idejau pataisyta nuoroda ;)Ir ka cia reikia suprasti...???
Parašyta 2008 lapkričio 11 - 21:44
O kur tokiu masinu dar yra? ;)na kad kai kompas yra ir riedand nuo kalno imetus begi taupomas kuras tiai aisq o pasakykite kiaip su masinomis ant kuriu dar karbas stovi? ir ten jokio kompo nerasta
Dekui
Parašyta 2008 lapkričio 12 - 08:22
Ant normaliu karbu buna vakuumines diafragmos, kurios esant vakuumui ysiurbimo kolektoriuje patraukia svirtele, y kuria remiasi droselio sklendes svirtis, ir tokiu atveju paleidus gaza, sklende pilnai uzsidaro, nelieka net to tarpelio kuris reikalingas kad variklis ant laisvu dirbtu, zodziu nepila kuro visai. Bent jau pas vokieciu Audi/VW/Opel naudotus Pierburg 2E karbus taip yra.na kad kai kompas yra ir riedand nuo kalno imetus begi taupomas kuras tiai aisq o pasakykite kiaip su masinomis ant kuriu dar karbas stovi? ir ten jokio kompo nerasta
Dekui
Šį pranešimą redagavo maiklas: 2008 lapkričio 12 - 08:23
Parašyta 2008 lapkričio 12 - 11:35
hmmm, kaip spėju maniškiame '96 p406 kompas nedalyvauja įpurškimo procese? tai ir šitas atradimas man negalioja?cutoff rezimas, taupantis kura yra turbut visose auto kuriose yra ipurskimas valdomas elektroniniu smegenu.. reidint nuo kalno ijungtu begiu kuto padavimas sustabdomas, riedant laisvu begiu kuras paduodamas kad neuzgestu..
Parašyta 2008 lapkričio 13 - 15:04
Galioja visiems,net ir karbams(akseleratorius ramybes busenoj,droseline sklende uzsidariusi,atitinkamai ir kuro kiekis(palaikyti degimo procesa(kaip ant "laisvu apsuku"))hmmm, kaip spėju maniškiame '96 p406 kompas nedalyvauja įpurškimo procese? tai ir šitas atradimas man negalioja?
Parašyta 2008 lapkričio 13 - 15:07
Pierburgo karbu daug perinkinejes-nieko gero vokietis neprigalvojo...Va hondos karburatorius tai vertas demesioAnt normaliu karbu buna vakuumines diafragmos, kurios esant vakuumui ysiurbimo kolektoriuje patraukia svirtele, y kuria remiasi droselio sklendes svirtis, ir tokiu atveju paleidus gaza, sklende pilnai uzsidaro, nelieka net to tarpelio kuris reikalingas kad variklis ant laisvu dirbtu, zodziu nepila kuro visai. Bent jau pas vokieciu Audi/VW/Opel naudotus Pierburg 2E karbus taip yra.na kad kai kompas yra ir riedand nuo kalno imetus begi taupomas kuras tiai aisq o pasakykite kiaip su masinomis ant kuriu dar karbas stovi? ir ten jokio kompo nerasta
Dekui
Parašyta 2008 lapkričio 14 - 11:47
e rasei kad karbus perrinkinejes esi wat kiaip tik man reiktu perrinkti du weber karbus! gal uzsiimi tuo?Pierburgo karbu daug perinkinejes-nieko gero vokietis neprigalvojo...Va hondos karburatorius tai vertas demesio
Ant normaliu karbu buna vakuumines diafragmos, kurios esant vakuumui ysiurbimo kolektoriuje patraukia svirtele, y kuria remiasi droselio sklendes svirtis, ir tokiu atveju paleidus gaza, sklende pilnai uzsidaro, nelieka net to tarpelio kuris reikalingas kad variklis ant laisvu dirbtu, zodziu nepila kuro visai. Bent jau pas vokieciu Audi/VW/Opel naudotus Pierburg 2E karbus taip yra.na kad kai kompas yra ir riedand nuo kalno imetus begi taupomas kuras tiai aisq o pasakykite kiaip su masinomis ant kuriu dar karbas stovi? ir ten jokio kompo nerasta
Dekui
dekui!
Parašyta 2008 lapkričio 14 - 12:22
Rasyk man i PM,cia bannint ne i tema...(nepatiks)e rasei kad karbus perrinkinejes esi wat kiaip tik man reiktu perrinkti du weber karbus! gal uzsiimi tuo?
Pierburgo karbu daug perinkinejes-nieko gero vokietis neprigalvojo...Va hondos karburatorius tai vertas demesio
Dekui
dekui!
Parašyta 2008 lapkričio 14 - 14:50
pas mane randasi ir ka?O kur tokiu masinu dar yra? ;)na kad kai kompas yra ir riedand nuo kalno imetus begi taupomas kuras tiai aisq o pasakykite kiaip su masinomis ant kuriu dar karbas stovi? ir ten jokio kompo nerasta
Dekui
Parašyta 2008 lapkričio 14 - 14:55
nesiparink cia man buvo taikytapas mane randasi ir ka?
Parašyta 2008 lapkričio 14 - 15:59
Parašyta 2010 sausio 17 - 13:22
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0