taip:) nuo to laiko kai pasistaciau. iki dabar..cia kolega turejo uomeny nuo naudojimo pradzios iki daba, suprasciauTai kas tada pasikeitė?
Jei skirtumo jokio - tai kam mokėti daugiau?
Xenon
#41 Svečias_mmx_*
Posted 2007 January 10 - 13:30
#42 Svečias_e2110_*
Posted 2007 January 10 - 14:32
Kinietiska lempa ir be garantijos gal kainuoja 100 lt. Bet problema ne ta, beda, kad nera pirkti tokios temperaturos (6500K) lemputes, kurios man reik.Lempute juk vos 100Lt 2vnt = 200lt (keist reik abi jei nenori ateity parintis kad ir vel kisht litus i lemputes reik)
#43 Svečias_mmx_*
Posted 2007 January 10 - 16:34
tai juk visviena reik keist abi lempas, jei pas tave buvo 6500K ir viena perdege tai keisk abi i 6000K - 7000K kinietiskas ir visviena laimesi. PS. lemputem garantijas duoda metam laiko. jei tinkamoj vietoj jamiKinietiska lempa ir be garantijos gal kainuoja 100 lt. Bet problema ne ta, beda, kad nera pirkti tokios temperaturos (6500K) lemputes, kurios man reik.
Pasakysiu tik viena: Darai is muses drambli
Edited by mmx, 2007 January 10 - 16:35.
Posted 2007 January 10 - 23:14
Kas tiesa tas ne melas pas mano viena kolega beroc 150lt uz komplekta lempuciu (2vnt) jei ka galiu pasidomet (garantija irgi yra metam)tai juk visviena reik keist abi lempas, jei pas tave buvo 6500K ir viena perdege tai keisk abi i 6000K - 7000K kinietiskas ir visviena laimesi. PS. lemputem garantijas duoda metam laiko. jei tinkamoj vietoj jami
#45 Svečias_HDI_*
Posted 2007 January 11 - 16:46
Koks avinas trina komentarus?Kas tiesa tas ne melas pas mano viena kolega beroc 150lt uz komplekta lempuciu (2vnt) jei ka galiu pasidomet (garantija irgi yra metam)tai juk visviena reik keist abi lempas, jei pas tave buvo 6500K ir viena perdege tai keisk abi i 6000K - 7000K kinietiskas ir visviena laimesi. PS. lemputem garantijas duoda metam laiko. jei tinkamoj vietoj jami
Posted 2007 January 11 - 16:51
sveikinu sugryzus i realu pasauli!Koks avinas trina komentarus?
)))
Posted 2007 January 11 - 18:32
Ne i tema bet noriu paklausti taves pas tave bmw IXAS ar paprastas?Koks avinas trina komentarus?
Kas tiesa tas ne melas pas mano viena kolega beroc 150lt uz komplekta lempuciu (2vnt) jei ka galiu pasidomet (garantija irgi yra metam)tai juk visviena reik keist abi lempas, jei pas tave buvo 6500K ir viena perdege tai keisk abi i 6000K - 7000K kinietiskas ir visviena laimesi. PS. lemputem garantijas duoda metam laiko. jei tinkamoj vietoj jami
#48 Svečias_HDI_*
Posted 2007 January 12 - 10:02
Edited by HDI, 2007 January 12 - 10:12.
Posted 2007 January 12 - 10:40
Krito mano akyse, tavo, kaip BMW fano autoritetas.Pagal kilovatus? tai paprastas d, pirkau kaip paprasta d, nes kuro sanaudos mazesnes, o gavosi pagal bagazine xd nes tokios raideles yra, pagal BMW centra xd, pagal serviso knygele xd, nors pats abejociau, kad xd nes jie atsirado nuo 2006m, o mano 2005 12 20.
PS Nors pagal kuro sanaudas ir varomuju ratu sakiciu xd
x'as, gerbiamasis, ir reiskia AWD(o ne RWD, kaip visos BMW), visos komplektacijos, serviso knygeles, KILOWATAI(prie ko sitie?) ir kitokie hujnia muinia neturi jokios itakos tai x'as ar ne.
dlia osobino tupych:
AWD - all wheels drive (tipo keturi varomi)
RWD - rear wheels drive (tipo galas varomas)
Edited by AllFOLK, 2007 January 12 - 10:41.
Posted 2007 January 12 - 10:46
Posted 2007 January 12 - 10:59
Posted 2007 January 12 - 11:02
AS irgi pastebejau kad nebera istryne gal todel kad per daug foto sveria, bet lyg ir nedideles buvo antra karta deti ir resaizinti jau tingiuAle kaip greit trina. Ne pasikoliot neleidzia
P.S. anyway, tikiuosi visi pamate "originalus"
Posted 2007 January 12 - 11:21
Forumo taisykles visiems vienodosAS irgi pastebejau kad nebera istryne gal todel kad per daug foto sveria, bet lyg ir nedideles buvo antra karta deti ir resaizinti jau tingiuAle kaip greit trina. Ne pasikoliot neleidzia
Posted 2007 January 12 - 11:21
Na tvarkoje tuoj pamazinsiu foto ir sukelsiu dar karteliForumo taisykles visiems vienodos
AS irgi pastebejau kad nebera istryne gal todel kad per daug foto sveria, bet lyg ir nedideles buvo antra karta deti ir resaizinti jau tingiuAle kaip greit trina. Ne pasikoliot neleidzia
Posted 2007 January 12 - 12:00
Cia kazkokia afera bandai atskleistiTaigi kartojuosi. Pasiknisau po google ir stai ka radau apie HDI ta stebuklinga bmw . Pateikiu keleta nuotrauku:
Taip kad nieko nuostabaus kad zmogus nezino ka reiskia ant bmw X (X-Drive) raidele. Ir tikiuosi kad moderatoriai posto nebeistrins ;)
Edited by antanukas, 2007 January 12 - 12:00.
Geriausia nieko neveikti,o po to dar pailseti..
Posted 2007 January 12 - 12:03
Tai kad jau viskas atskleista, nebereikia nieko ir bandyti...Cia kazkokia afera bandai atskleisti
P.S. taip ir diskutuojam apie zenonus
Posted 2007 January 13 - 02:47
Posted 2007 January 13 - 11:11
visi savo nuomone issake vieni sako cia sudas kiti sako kad gerai. Nezadu irodineti nei tiem nei tiem nieko. Ir as ta nuomone gerbiu. Na aisku ne visu negerbiu vaiko nuomones kuris nori tik issisokti sakydamas kiek jis turi pinigu ir kokia jis prabangia auto turi. Gaila tik tiek kad ta auto jis turi savo fantazijose.Ne nu...
Kaip smagu - atsiverti kokia tai temyte paskaitinet laisvo laiko turedamas, pazhiuret kaip zhmones bendrauja, bet kad ne velnio nesigauna - temos gabalais ishlestos.
Atrodo mazhdaug shitaip: "labas" "sveikas" "o - geras - mano ishtryne" "mano irgi" "nu bet tu matei?" "aga - machiau" "o - ir ta ishtryne " "bet pirmas geresnis"..."nea - man labiau antras" "labas" "ne ir viskas" "nu ka nu..." "sakau, kad ne"...
Negerai gaunasi ka? Bent pasikoliojimai - ir tai kazhkas tinkamo paskaitymui (kaip kokia muilo opera), o chia... Nu nieko nepadarysi... Nemokam dar krazhiai keiktis kad galima butu nekarpyt... o galetumem...
Posted 2007 January 13 - 11:26
visi savo nuomone issake vieni sako cia sudas kiti sako kad gerai. Nezadu irodineti nei tiem nei tiem nieko. Ir as ta nuomone gerbiu. Na aisku ne visu negerbiu vaiko nuomones kuris nori tik issisokti sakydamas kiek jis turi pinigu ir kokia jis prabangia auto turi. Gaila tik tiek kad ta auto jis turi savo fantazijose. [/quote]
Kaip sakant melo kojos trumpos, sveikinimai
P.s. gal policijoj dirbi?
Geriausia nieko neveikti,o po to dar pailseti..
5 user(s) are reading this topic
0 members, 5 guests, 0 anonymous users