Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Lietuvos autoklubų lyga

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 2648

#721 Svečias_Tiger14_*

Svečias_Tiger14_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 kovo 26 - 22:34

Na ka as tau galiu Dionisai pasakyt :) As zaidziu krepsini uztat, kad zaizdamas as megaujuosi juo. Ateinu i Peugeot klubo treniruotes ir automobilininku klubo varzybas, nes man tas patinka. Man malonu zaisti su savo komandos draugais, patinka draugiska atmosfera musu komandoje. Einu i rungtynes ir treniruotes su sypsena, nes zinau, kad gerai praleisiu laika. Pazaisiu megstama zaidima, atsipalaiduosiu po dienos darbu, pabendrausiu su kolegomis. Ir kai ateis diena, kai as pajausiu, kad nesu reikalingas savo komandai. Arba, kad komandoje prasideda nesutarimai, barniai ar kazkokie pykciai. Ir kai ateis diena kai i treniruotes arba varzybas teks eit su baime, kad gausi velniu nuo komandos draugu. Ta pacia diena as iseinu is komandos ir net neatsigreziu atgal. Esu suzaides keleta prastu rungtyniu AK lygoje. Pries mazdas, tai skaitau pralaimejom isvis del mano kaltes, nes isejes ketvirtam kelini pridariau visisku nesamoniu. Ir niekas ant manes nereke ir nepeike. Tolis tik pasake. Kaip ten tas kamuolys krenta vis tau is ranku? Nesusikaupi? Paskum sekancias rungtynes atsigavau. O jei butu visi ar bent vienas pradeje kriokt. Kad as toks ir anoks svarbiausias rungtynes sugadinau ir per mane i atkrintamasias dar nepapulsim, tai tikrai buciau neatsigaves pora menesiu. Mano nuomone tokia. Jau geriau pralaimeti kiekvienas rungtynes po 30 tasku, bet megautis savitarpio supratimu, komandine dvasia ir draugyste. Negu laimeti visas rungtynes, iskovoti kazkokios neaiskios spalvos medali ir per apdovanojimu ceremonija (uz 1 vieta) skersai ziureti i keleta komandos draugu. Juk tu ju taip nekenti, kad noretai cia pat (ant nugaletoju pakylos) pora is ju prismaugti. Nezinau kaip ten profesionalu krepsinyje, nes ten niekada nezaidziau. Turbut ten didelis spaudimas ir visa kita. Bet teko girdeti, kas Zalgirio ir Lietuvos Ryto komandose yra draugiska atmosfera. Vyresni ir labiau patyre komandos zaidejai pamoko ir pataria jaunesniems komandos zaidejams. (pamoko ir pataria, bet nerekia). Siaip manau ir profesionalu krepsinyje draugiskas kolektyvas daugiau pasiekia. Na, o musu megeju krepsinyje draugiskumas ir savitarpio supratimas manau yra dar svarbesnis, nes siuo atveju krepsinis yra tik pramoga ir hobis, bet ne gyvenimo budas. Taigi siulau megautis krepsiniu Peugeot Kaunas komandai. Megautis krepsiniu ir Peugeot Vilnius komandai. Ir but draugiskiems. :) Kas mano minciu nesuprato arba nepritaria mano mintims, nieko baisaus. Nuomoniu buna ivairiu :mellow:
  • 0

#722 Svečias_Dionisas_*

Svečias_Dionisas_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 kovo 26 - 22:43

Nu matai.... Nenoriu jau taip baisiai izeisti, ale jei jau sakai kad 20 metu zaidi krepsini. Tai tikrai idomu, kas tu per kasioras ir kur jau taip zaides :) Jei sudauzytos kepenys ir prakruvintos nosys daro ispudi :) O krepsinio nebutina matyt, uztenka zinoti kaip tai vyko, uztenka paklausyt jusu komentaru uztenka paskambinti ir paprasyti, kad tau papasakotu ir t.t. 20 rezultatyviu perdavimu ;-) Keista tai kur tie perdavimai dinksta per oficialias varzybas, kur dingsta tas komandos valdymas, kodel sugeba prarasti visus kamuolius iki vidurio linijos kai juos pradeda spausti ir t.t. Kodel nebebuna kamuolio sukimo, uztvaru ir t.t. Taip kad gal nepasakok kas do varzybos vyko. Zinau kaip zmones zaidzia per varzybas, zinau kaip pertreniruotes ir zinau ka sugeba. Todel tikrai leidziu sau abejoti tu varzybu rimtumu, jeigu jus budami 8 vos vos sugebejot aplosti 5 zmones. Juolab jei jau 20 metu esi zaides, tai manau turetum suvokti, kad aplakstyti zmones 5 yra lengviau nei 8... Ale dziugu jusu varzybos buvo labai auksto lygio, su kasiorais, kurie zaidzia po 20 metu ir daugiau. O AKK lygoje kazkodel pasidaro labai labai jau menki. Tik atsakykit kodel jusu komanda taip buksuoja, jei jau jus tokie geri zaidejai? Kodel buksuoja mano as zinau. Todel, kad net kitu komandu zaidejai duoda viena ir ta pati patarima: "Ismokit varytis kamuoli....." Is mano puses EOS. Gaila neteko pazaisti su krepsinio zvaigzdem, kurie 20 metu zaidzia :)
  • 0

#723 Svečias_Tiger14_*

Svečias_Tiger14_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 kovo 26 - 23:04

Dabar suprantu, kodel tavo komandos zaidejai tave taip megsta ir gerbia B) Ko gero ir tu man patikt pradejai B)
  • 0

#724 Svečias_Dionisas_*

Svečias_Dionisas_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 kovo 26 - 23:08

Na ka as tau galiu Dionisai pasakyt :)

As zaidziu krepsini uztat, kad zaizdamas as megaujuosi juo. Ateinu i Peugeot klubo treniruotes ir automobilininku klubo varzybas, nes man tas patinka. Man malonu zaisti su savo komandos draugais, patinka draugiska atmosfera musu komandoje. Einu i rungtynes ir treniruotes su sypsena, nes zinau, kad gerai praleisiu laika. Pazaisiu megstama zaidima, atsipalaiduosiu po dienos darbu, pabendrausiu su kolegomis.

Ir kai ateis diena, kai as pajausiu, kad nesu reikalingas savo komandai. Arba, kad komandoje prasideda nesutarimai, barniai ar kazkokie pykciai. Ir kai ateis diena kai i treniruotes arba varzybas teks eit su baime, kad gausi velniu nuo komandos draugu. Ta pacia diena as iseinu is komandos ir net neatsigreziu atgal.

Esu suzaides keleta prastu rungtyniu AK lygoje. Pries mazdas, tai skaitau pralaimejom isvis del mano kaltes, nes isejes ketvirtam kelini pridariau visisku nesamoniu. Ir niekas ant manes nereke ir nepeike. Tolis tik pasake. Kaip ten tas kamuolys krenta vis tau is ranku? Nesusikaupi? Paskum sekancias rungtynes atsigavau. O jei butu visi ar bent vienas pradeje kriokt. Kad as toks ir anoks svarbiausias rungtynes sugadinau ir per mane i atkrintamasias dar nepapulsim, tai tikrai buciau neatsigaves pora menesiu.

Mano nuomone tokia. Jau geriau pralaimeti kiekvienas rungtynes po 30 tasku, bet megautis savitarpio supratimu, komandine dvasia ir draugyste. Negu laimeti visas rungtynes, iskovoti kazkokios neaiskios spalvos medali ir per apdovanojimu ceremonija (uz 1 vieta) skersai ziureti i keleta komandos draugu. Juk tu ju taip nekenti, kad noretai cia pat (ant nugaletoju pakylos) pora is ju prismaugti.

Nezinau kaip ten profesionalu krepsinyje, nes ten niekada nezaidziau. Turbut ten didelis spaudimas ir visa kita. Bet teko girdeti, kas Zalgirio ir Lietuvos Ryto komandose yra draugiska atmosfera. Vyresni ir labiau patyre komandos zaidejai pamoko ir pataria jaunesniems komandos zaidejams. (pamoko ir pataria, bet nerekia). Siaip manau ir profesionalu krepsinyje draugiskas kolektyvas daugiau pasiekia.

Na, o musu megeju krepsinyje draugiskumas ir savitarpio supratimas manau yra dar svarbesnis, nes siuo atveju krepsinis yra tik pramoga ir hobis, bet ne gyvenimo budas.

Taigi siulau megautis krepsiniu Peugeot Kaunas komandai. Megautis krepsiniu ir Peugeot Vilnius komandai. Ir but draugiskiems. :)

Kas mano minciu nesuprato arba nepritaria mano mintims, nieko baisaus. Nuomoniu buna ivairiu :mellow:

Sutinku! :) Tada ir sakykim sau ir pripazinkim, kad einam zaisti tik del malonumo ir mums rezultatas nera svarbus. Nesvarbu laimesim ar ne zaiskim. Tada bus kitas ir poziuris.
Bet kai visi kaktas purto ir sako mes einam tik tam kad laimeti. Tai ir zaiskit taip, kad laimeti ir stengtis taip kad laimeti ir mastyti tik taip.

Kas del rekimo as jo neteisinu ir juk ne karto nesakiau, kad tai gerai. Bet juk nekarta ir sakiau, nuspreskim ko mes norim.... Zaisti sau ar zaisti kad laimeti.
O tik tada galvojam kas tai.

Kas link draugiskos atmosferos komandoje, ji gali buti tik tada, kai visi supranta ko susirinko ir ka daro. O kai supranta 2 ar 3 zmones, tai kaip gali buti atmostfera?
I varzybas ryto ar zalgirio nueik, isgirsk kaip rekia maciulis ant visu, kaip jankunas putojasi, ar slezas nuo suolo visus asilais vadina. Tai aistros, adrenalinas ir sportinis pyktis. Kuris privalo buti jeigu zaidziama tam kad laimeti. O jei zaidziama siaip sau.... Tai taip as ne ten pataikiau.

As ejau ir einu tik nugaleti. Nes man geda, kai susirenka seniu komanda (tokie kaip subaru, rover) ir apibega, visa galva aukstesnius, greitesnius ir jaunesnius vyrus... Man asmeniskai geda. Nes pries ciampionato pradzia as maciau, kaip visi uzsidege noru zaisti, noru laimeti, kovoti. Tai buvo tiek pas Kauniecius tiek pas Vilniecius. O kur visa tai dingo? Kodel prasidejo atmazai, pasiteisinimai ir visa kita?
Kodel po pralostu varzybu niekas nepasidaro isvadu, o pradeda pykti ir isizeisti kaip sakoma pastaba, kaip aiskinama kaip zaist. Nezinau kaip pas jus, bet vilniuje ir braiziau ant popieriaus ir rodziau judesiais, su darka aiskinom foto. Taciau niekam neidomu. Jei po 2 keliniu apart to kad apsitarti kas negerai, kur ka netaip darom. Zmones nueina metyti trajaku nuo vidurio linijos, arba net nebando sneketi ta linkme?

Tai taip. Jei einam zaisti tik for fun. Nera apie ka diskutuoti. Taciau jei einam zaisti tam, kad laimeti tai reikia stengtis ir nesvarbu kaip tau sekasi. Stengtis reikia.

Jau sakiau ne karta ir ne du. Visi zinom LT zmoniu nuomone pie Peugeot masinas (pezo ant o ir t.t....), tai su tokiu mastymu ir zaidimu, ypac kai sia lyga stebi labai daug klubu, si nuomone tik pasitvirtina. O man geda delto, Man geda kad mes uz savo masinu garbe nekovojom, o savo nevaliskuma ir nesugebejima suvokti bandom pateisinti, for FUN........

Jei jau taip, tai kokio bb jus, mes, as, tu juodinam PEZO varda ir zaidziam sioje lygoje. Juk pasizaisti galima ir draugiskas, nereikes maikiu, nereikes startinio mokescio ir t.t.

Sorry jei ka izeidziau, ar kas manes nesuprato. Nelaikau jokio pykcio ant nieko ir nelaikiau. Nesuvokiu zmoniu, kurie viska daro be tikslo.
  • 0

#725 maiklas

maiklas
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas - Jurbarkas
  • Automobilis:Peugeot

Parašyta 2008 kovo 26 - 23:08

Taip kad gal nepasakok kas do varzybos vyko. Zinau kaip zmones zaidzia per varzybas, zinau kaip pertreniruotes ir zinau ka sugeba. Todel tikrai leidziu sau abejoti tu varzybu rimtumu, jeigu jus budami 8 vos vos sugebejot aplosti 5 zmones.

O tu visada viska zinai? Ar bent karta klausei komandos "draugu" ka jie zino? Nors jei viska zinai, tai turbut ytari ir kokia ytaka darai visam kolektyvui. Man susidaro toks vaizdas kad jau nei tu jauti malonuma zaisdamas Peugeot Vilnius komandoje, nei juo labiau likusi komanda su noru eina y aikste. Galbut metas keistis, o jei tai neymanoma, gal metas trauktis?
  • 0

#726 Svečias_Dionisas_*

Svečias_Dionisas_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 kovo 26 - 23:09

Dabar suprantu, kodel tavo komandos zaidejai tave taip megsta ir gerbia B) Ko gero ir tu man patikt pradejai B)

Pagarba neatsiranda, ji nemegstama ji uzsitarnaujama ir kiekvienas ja uzsitarnauja savaip. Megsta ir gerbia tie, kurie mano kad to vertas. ;-)

p.s. nepergyvenk, suvokiu kad tai perkeltine prasme buvo skrita ;-) EOS
  • 0

#727 wikkys

wikkys
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 405 Vendome

Parašyta 2008 kovo 26 - 23:16

EOS? kassia? :unsure:
cia gal sitas - http://www.hofele.co...S_20_Eos_1F.jpg ? :D :beer:
  • 0

#728 Svečias_Dionisas_*

Svečias_Dionisas_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 kovo 26 - 23:20

:) Nu ne, eos siaip nudienoje dazniausiai vartojamas kaip end of story :) kazkas is tokio internetinio slango kaip np :) no problem :) ty - thank you :D p.s. kaip tavo koja?
  • 0

#729 wikkys

wikkys
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Peugeot 405 Vendome

Parašyta 2008 kovo 26 - 23:24

tipo tas pats kai preved! medved! :D nu tiesa sakant, nesuorantu as tos kojos ir kas jau darosi. Siaip viskas gerai, bet kartias nei is sio nei is to skauda, nors ir guli sedi ar dar ka. O su to itvaru, kai daug lakstau, nutirpt pradeda, tai ciuju riekia geriau binto elastinio nusipirkt ir uzsiviniot. Nu zdz gyvs :)
  • 0

#730 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Dublinas
  • Automobilis:-------

Parašyta 2008 kovo 26 - 23:27

dabartine situacija :lol:
  • 0
NuotraukaIš televizoriaus dėžės išlindo toks tipas ir kad riktelės:

- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!

Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.Nuotrauka

#731 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2008 kovo 27 - 08:47

Vo, ple, kiek čia aistrų. O aš galvojau, kad visi jau pamiršo apie tas rungtynes :lol: p.s. beje sekmadienį su civikais aš nežaisiu. Šeimyninės aplinkybės. Pasakau, kad poto vėl nebūtų kad kažkas kažko nežinojo.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#732 dARINSKAS

dARINSKAS
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Valdiska..

Parašyta 2008 kovo 27 - 09:00

Vo, ple, kiek čia aistrų. O aš galvojau, kad visi jau pamiršo apie tas rungtynes :lol:

p.s. beje sekmadienį su civikais aš nežaisiu. Šeimyninės aplinkybės. Pasakau, kad poto vėl nebūtų kad kažkas kažko nežinojo.

ok, priimam :) bet dar parasyk ir Vilniaus temoj, nes da gausi velniu po to, sakys tik Kaunui pranesei :D
  • 0

#733 Svečias_Dionisas_*

Svečias_Dionisas_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 kovo 27 - 09:52

Vo, ple, kiek čia aistrų. O aš galvojau, kad visi jau pamiršo apie tas rungtynes :lol:

p.s. beje sekmadienį su civikais aš nežaisiu. Šeimyninės aplinkybės. Pasakau, kad poto vėl nebūtų kad kažkas kažko nežinojo.

O ple :) Hujovai gi nu. O siaip tai dekui, kad is anksto pranesei.
  • 0

#734 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2008 kovo 27 - 10:04

Kotais vilniečiai žaidėjai tyli. Nu negi taip jau lakstėm pirmyn atgal? Negi nebuvo bandoma kažkas racionalaus daryt? Aš nerašysiu nieko šia tema. Tiesiog nemėgstu kalbėt už kitus, nenoriu būti sugedęs telefonas.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#735 ro3

ro3
  • Senbuviai
  • Automobilis:Ne Peugeot ...

Parašyta 2008 kovo 27 - 13:02

turetum suvokti, kad aplakstyti zmones 5 yra lengviau nei 8...

Visu pirma - mes buvom "tik" 7-iese,
Visu antra - geriau butu buve, kad chebra butu 6-se, nes as ten tik nesamones dariau. :D
  • 0
Rolandas +37067404745
97m. Fiat Ulysse Mano
ORLEN kaina

#736 Svečias_Tiger14_*

Svečias_Tiger14_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 kovo 27 - 13:05

Kotais vilniečiai žaidėjai tyli. Nu negi taip jau lakstėm pirmyn atgal? Negi nebuvo bandoma kažkas racionalaus daryt? Aš nerašysiu nieko šia tema. Tiesiog nemėgstu kalbėt už kitus, nenoriu būti sugedęs telefonas.

As tau pasakysiu kodel Vilnieciai zaidejai tyli. Uztat, kad zemas lygis diskutuot su zmogum, kuris nepaiso kitu nuomones, kitu pastebejimu, kitu komentaru. Ir kas blogiausia, kad sis zmogus galvoja, kad yra visada teisus. Galit rasyti bet ka, bet koki komentara. Galit rasyti, kad gerai loset, galit rasyti, kad mes gerai losem, galit rasyti kad rungtynes buvo trumpesnes negu 2h, galit rasyti, kad Vilnius atliko 20 perdavimu, galit rasyti, kad norite taikos, galite rasyti, kad is sudo bandeles nepadarysi. Bet koks jusu parasytas komentaras bus paneigtas ir sutryptas dideliu ir ilgu laisku. Nes, kai kas net neisigilindamas i komentaro esme, jau pliekia didziausia kontraatakuojanti laiskiuka atgal.

Ir kas blogiausia, kad sis zmogus galvoja, kad yra visada teisus. Ir ko gero geriausias kasioras senajame zemyne. B) Galbut busimas Zalgirio ar Lietuvos Ryto treneris. As jam noreciau palinketi sekmes. :mellow:

Tai mano paskutinis laiskiukas sia tema. Kylu i aukstesni meditacini lygi ir medituoju iki rungtyniu su Mazdomis :beer: Gal pavyks atstatyti pazeista trecia energetini lygmeni :wacko:
  • 0

#737 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • Automobilis:206 XSI

Parašyta 2008 kovo 27 - 15:11

tiesa pasakius jau senai nebera ka cia skaitineti... anksciau juokas dar imdavo, bet kuo toliau tuo labiau visos blevyzgos nebepatinka... dvi savaites neskaiciau forumo, bet ziuriu nieko nepraradau - t.y. nieko naujo... -_-
  • 0
Roots to roots

#738 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Dublinas
  • Automobilis:-------

Parašyta 2008 kovo 27 - 17:14

tiesa pasakius jau senai nebera ka cia skaitineti... anksciau juokas dar imdavo, bet kuo toliau tuo labiau visos blevyzgos nebepatinka... dvi savaites neskaiciau forumo, bet ziuriu nieko nepraradau - t.y. nieko naujo... -_-

i nebloga tranza buvai pasineres :) kaip sveikata ?
  • 0
NuotraukaIš televizoriaus dėžės išlindo toks tipas ir kad riktelės:

- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!

Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.Nuotrauka

#739 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • Automobilis:206 XSI

Parašyta 2008 kovo 27 - 17:56

i nebloga tranza buvai pasineres :) kaip sveikata ?

Fantastiska! ;] Butent is to tranzo ir nesinori islipti vel i rietenu krasta vadinama LIETUVA :D :beer:
  • 0
Roots to roots

#740 thunder

thunder
  • Senbuviai
  • Automobilis:Toyota Avensis

Parašyta 2008 kovo 27 - 17:57

Fantastiska! ;] Butent is to tranzo ir nesinori islipti vel i rietenu krasta vadinama LIETUVA :D :beer:

tai tik venk skyrelio is tuscio i kiaura ir viskas gal ok bus :D
  • 0
Peugeot 406 Nuotrauka Toyota Avensis Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0