Lietuvos autoklubų lyga
Svečias_simakas_*
Parašyta 2008 gruodžio 10 - 08:25
Svečias_Dionisas_*
Parašyta 2008 gruodžio 10 - 09:25
Parašyta 2008 gruodžio 10 - 09:35
respects SimakuiSiemet isvis nematau tokios kaip komandos, labai gaila.
kazkodel labai pradedu abejoti ar sekmadienio vakara aukosiu del krepsinio
Parašyta 2008 gruodžio 10 - 09:41
ateik norskazkodel labai pradedu abejoti ar sekmadienio vakara aukosiu del krepsinio
Svečias_Dionisas_*
Parašyta 2008 gruodžio 10 - 10:08
nu blyn, nepykit uz mano zodzius. NEBUKIT BOBOS BL.respects Simakui
![]()
kazkodel labai pradedu abejoti ar sekmadienio vakara aukosiu del krepsinio
Krepsinyje kaip ir kiekvienoje komandoje ar sporto sakoje. Ne visi meto, ne visi daro taskus ir nevisi TAI turi daryti.
Komandoje privalo buti 2-3 lyderiai, ne daugiau. Visi kiti kaip sakoma privalo buti "juodaisiais arkliais", kurie aria gynyboje kovodami del kamuoliu, kovodami del pozicijos, statidami uztvarkas puolime, gerai gindamiesi ir t.t. Jokioje komandoje, nera, nebus ir negali buti visi zvaigzdes, visi metantis ir visi darantis taskus. Jei norite pasimetyti ir padaryti tasku eikit i sale ir metykit is po kasio skaiciuodami kol bus simtas ;-)
Tai jei komandos kaip poto tokios suvokimas yra tai, kad zmones privalo dalintis kamuoliais ir visi metyti. Tai ko jus norite? Gavome 29, vadinasi tada gausime ir 100. Tik ar delto bus komandoje geresne savijauta ir pasitikejimas? Delto kad visi zaide kaip komanda, pasavosi ir mete, bet gavo 100 bus geriau ir visi bus laimingesni? Giliai abejojiu.
Paimkim pvz pernai metus. Gal tarkim mamutas ir pyko ir piksta delto kad nebuvo lyderis, bet buvo vienos auksines varzybos mano akimis. Jis per jas duok dieve isvis pelne bent taska, jau nekalbant apie tai, kad prie kamuolio gal net neprisiliete. Ir ka? Blogai delto? O tik jo deka mes laimejom varzybas, principe tada tai suzaide komanda ir as jam neturejau nei vienos pastabos. Pries varzybas zinojau, kad Erikas Benko (ege) daro daug tasku, daug pasu ir t.t. Ivertinant kad mamutas pas mus buvo greiciausias, jo uzduotis buvo prikibti kiek tik imanoma arciau ir neleisti Erikui ramiai kvepuoti. Ir ka? Rezultatas superinis, Erikas pelne vos 7 taskus, padare 4 klaidas. Kaip pagrindiniam komandos lygeriui tai tragiska statistika. Bet mes laimejom, nors nezaidem puikiai, darem daug klaidu, daug prametem. Bet kiekvienas dirbo savo darba. Ir ta diena aiksteje zaide vos 6 zmones. Vardan bendro tikslo visi suprato kas ko nori. Rezultatas buvo pergale, visu gera nuotaika, visi patenkinti. Manau to tikrai nebutu buve jei butume pralose.
Taip kad nepykit, bet isikalkite i galvas, krepsinio aiksteleje jei norime pramogos einam i kiema palakstyti. O jei norim pergales einam dirbti ir arti. Vieni aria darydami taskus ir rezultata, kiti aria gynyboje, kovodami kamuoli. Ir PX buvo pasas, nebuvo paso, imeciau taskus ar ne. Mes zaidziam oficialias varzybas, visi del vieno tikslo, kad komanda laimetu.
Man asmeniskai px, jei tik bus kam pelnyti taskus, jei tik bus kam zaisti as galiu isvis tik kamuolius rinktis ir po lenta eiti, nepelnydamas nei tasko. Dzin, kad as visuose komandose kur zaides ir dabar zaidziu esu lyderis ir darau po ~20-25 taskus. O kaune pelniau vos 9. Jei mano darbas komandoje Hariui, Toliui ir kitiems statyti uztvaras ir kovoti kamuolius tebunie. Tai darbas vardan komandos, o koki vaidmeni man ta diena duoda treniris, toki ir privalau atlikti.
Taip man abydna kad mes pralosem, man abydna kad komandoje nera kito veiksnio, jei nesiseka uzleisk vieta kitam, nemetyk bile metyti. Bet tie kurie nemeta, negauna mesti, turi suvokti, kad prie pergales ir komandos zaidimo galima prisideti kitaip. Visa sita komandos reguliavima privalo atlikti treneris, kurio nepykit nera
Ir kol to suvokimo nebus, nera net tikslo sneketi apie komanda ir pergales.
Parašyta 2008 gruodžio 10 - 10:39
perskaiciau viska ka parasei labai atydziai - tavo zodziai yra auksiniai ir butu gerai, kad visi tai suprastu. kita vertus - pas mus nera trenerio ir del to yra nesusipratimai kas ir kaip turi zaisti... Gaila, kad nera vis dar Barklio...nu blyn, nepykit uz mano zodzius. NEBUKIT BOBOS BL.
o mano zodziu asmeniskai nepriimk - tiesiog man paskutiniu metu turbut yra depresija del visokiu asmeniniu problemu, todel i viska ne taip reaguoju kaip reiketu. todel pasistengsiu patyleti ir visiems likusiems nuotaikos negadinti.
Sekmes komandai - jeigu bus taip kaip Dionisas kalba, manau bus ir pergaliu
Parašyta 2008 gruodžio 10 - 11:45
Dionisas Parašyta Dec 10 2008, 09:25 AM
--------------------------------------------------------------------------------
hmm... Liudnoka vienok manyciau Ti pala cia tie patys, kuriems pries tai pakrovem malku ant 15?
Ti kaip jus ten sugebejot per pirma kelini tik tiek ileisti? Nejaugi vel buvo atbegu paleidziu ir begu atgal?
Papasakokit ka nors placiau. Koks rezas, koks rezas pagal kelinius, kas suzaide gerai, kas suzaide blogia, kas kiek imete ir tai jau butu indomu isgirsti
O buvo taip...
Isejom pirmam kelini i aikstele, nusprendem gintis asmeniskai...
Tie kas buvo aiksteleje, turejo girdeti, kad kai kuriu buvo paprasyta gintis arti, nes vienas is priesininku gerai pataiko is 3 tasku zonos, bet daugiau jis nedaro nieko... Ta prasme, pasigauni ji uz gerkles ir viskas - jam net kamuolio niekas nepasuos...
Ir ka mes matom per pirmas 2 minutes? Tas, kuris tik meta, ivaro laisvas mums 2-3 tritaskius, musu komanda praranda 3-4 kamuolius is eiles ir net nebando statyti kazkokia zaidimo schema ar pan.
Suolelis nusprendzia, kad poxui - atlosim ta skirtuma per kitus 3 kelinius ir jokiu keitimu nebuvo daroma (cia turbut ir buvo esmine klaida)...
Po pirmo kelinio 19-4 gaunam. 2-3 keliniai buvo laimeti kokiais 6-7 taskais, paskutinis vel gautas kokiais 6 taskais, nes buvo atlikta keletas keitimu, kai kas isizeide del trumpo zaidimo laiko, kai kas pavargo ir t.t.
Dabar noreciau, kad visi pasisakytu del savo vaidmens komandoje, tipo, "esu per mazai isnaudojamas", "gaunu per mazai zaidimo laiko...", "kodel jis losia beveik be keitimo ir meta vos ne kiekvienoje atakoje...", "naxui cia eit i varzybas, jei del kiekvienos klaidos sodina...", "jei suklydau vienoje atakoje, tai dar nesodinkit, jauciu, kad galiu daugiau...", "as galeciau geriau, nei jis, nors as sedziu, o jis losia..."
Jei pasisakot, bandom spresti situacija, jei tylit, tai tylekit ir pries varzybas, ir per varzybas, ir po varzybu.
Kas del Skirmos, tai as sakiau visiems per trefkes pries sezona, kad jis megsta siauteti aiksteleje, megsta rekti ant komandos draugu, megsta piktnaudziauti individualiais veiksmais ir turi kitu neigiamu savybiu aiskteleje... Bet taip pat jis yra techniskas, greitas, gali pataikyti is visur, gali suvaldyti komanda, gali atiduoti pasa metimui is po kases, gali isiverzti i baudos aikstele.
Jei komanda nuspres, kad jis nereikalingas ir mes galim apsieiti ir be jo, patikekit, as jam pasakysiu, kad daugiau neitu i varzybas. Jo seima tik apsidziaugtu del to...
Nei as, nei Haris, nei Dionisas kamuolio neizaidines, o daugiau, nelabai matau, kas dar galetu... Sorry, Darinskai, bet tu tik metikas...
P605 SRdt - sold
Charizmatiškoji Carisma '98 - sold
Toyota Avensis '06 D-CAT "Vincas"
Geriau vėliau negu anksčiau...
Kaunas
Parašyta 2008 gruodžio 10 - 12:33
kas del mano pasisakymo kad ruosiausi ateiti tik pirmadieni i trefke (i kuria beje irgi neatejau
Dabar noreciau, kad visi pasisakytu del savo vaidmens komandoje, tipo, "esu per mazai isnaudojamas", "gaunu per mazai zaidimo laiko...", "kodel jis losia beveik be keitimo ir meta vos ne kiekvienoje atakoje...", "naxui cia eit i varzybas, jei del kiekvienos klaidos sodina...", "jei suklydau vienoje atakoje, tai dar nesodinkit, jauciu, kad galiu daugiau...", "as galeciau geriau, nei jis, nors as sedziu, o jis losia..."
Jei pasisakot, bandom spresti situacija, jei tylit, tai tylekit ir pries varzybas, ir per varzybas, ir po varzybu.
siame sezone (galima sakyti kad tai tesiasi nuo praeito sezono vidurio) sedziu gilioje duobeje tiek zaidimo tiek fizinio pasirengimo prasme ... galvojau kad kazkaip isivaziuosiu bet kol kas neina
- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!
Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.
Svečias_Haris_*
Parašyta 2008 gruodžio 10 - 12:50
Svečias_Haris_*
Parašyta 2008 gruodžio 10 - 13:41
Šį pranešimą redagavo Haris: 2008 gruodžio 10 - 13:51
Parašyta 2008 gruodžio 10 - 13:58
Siaip krepsiny pazaidziu nuo vaikystes, bet jokiu teoriniu sio zaidmo pagrindu neturiu. Vidurinej buvau auksciausias musu komandoj ir tekdavo be keitimo visas rungtynes zaisti centru, todel norint runktyniu pabaigai pasilikt biski sveikatos, stengavausi per daug nesidraskyt aikstej, va to yprocio iki siol neatsikratauIr vis del to labai truksta uztvaru, bet kur ir bet kada. Neprasilenkit siaip sau. Numuskit priesininka su petim, Maiklai nebėk nuo zaidejo bek i JI, nes Tolis juokiasi is manes kai as begu link taves.
Seniau bent per telika ziuredavau varzybas ir kazkas galvoj likdavo, bet jau ko gero kokie keturi metai, kaip nlb domiuosi kas vyksta krepsinio pasaulyje, nes gyvenime atsirado kitu prioritetu
Turbut is cia ir tas mano padrikas elgesys aikstelej
Svečias_Dionisas_*
Parašyta 2008 gruodžio 10 - 13:59
Va va !!!! Aš čia Hariui pritariu irgi 100%.Vistiek siulau, kad Darinskas keistu skirma, reikia kazkokios tvarkos. Ir treneris turi nesitarti su komanda , o liepti.
Parašyta 2008 gruodžio 10 - 14:02
as galeciau, bet ir pirmadieni po varzybu sakiau, kad as neizaidinesiu, Tolis teisingai pasake-as tik metikas. kai Skirma izaidinejo tai ketvirtam keliny kiek laksciau (max 5min), tai tris trajakus imeciau is 4 ar 5. tai mano vieta kaip ir aiski, tik daba nuo komandos priklauso ar man kartais bus sudaromos galimybes mesti laisvesniam.Vistiek siulau, kad Darinskas keistu skirma, reikia kazkokios tvarkos. Ir treneris turi nesitarti su komanda , o liepti.
Parašyta 2008 gruodžio 10 - 14:06
tik daba nuo komandos priklauso ar man kartais bus sudaromos galimybes mesti laisvesniam.
Ne nuo komandos, o nuo taves.
Kai begi i puolima tu turi pats paprasyti auksto zmogaus, kad tau kazkur pastatytu uztvara ir islindes turi iskeles ranka rekti, kad tau butu duodamas pasas.
Beje, tau tiktu tas pernai darytas derinys, kai aukstas atsisuka, o tu isbegi virsun. Kaip ir man tiktu, ir Hariui tiktu, ir kitiems, kurie gali imesti.
Ir centrams irgi, nes jie dazniausiai atsivertu po kase.
Šį pranešimą redagavo Tolis: 2008 gruodžio 10 - 14:08
P605 SRdt - sold
Charizmatiškoji Carisma '98 - sold
Toyota Avensis '06 D-CAT "Vincas"
Geriau vėliau negu anksčiau...
Kaunas
Parašyta 2008 gruodžio 10 - 14:09
per treniruote sita ir darem ir visai neblogai gavosi. nu nors mano vieta komandoj issiaiskinomNe nuo komandos, o nuo taves.
Kai begi i puolima tu turi pats paprasyti auksto zmogaus, kad tau kazkur pastatytu uztvara ir islindes turi iskeles ranka rekti, kad tau butu duodamas pasas.
Beje, tau tiktu tas pernai darytas derinys, kai aukstas atsisuka, o tu isbegi virsun. Kai ir man tiktu, ir Hariui tiktu...
Parašyta 2008 gruodžio 10 - 14:35
Svečias_aruzal_*
Parašyta 2008 gruodžio 10 - 15:06
Parašyta 2008 gruodžio 10 - 15:08
Is vilniaus y jurbarka ir is jurbarko y kaunanebus Vaido tikrai. Ant klaustuko kaip suprantu Dainiusaz ir Maiklas (tikiuosi spesi grysti is Vilniaus?).
edit:
Sekmadienis, 2008 Gruodžio 14, 19:45 val.
Susitinka: • Lietuvos BMW klubas Kaunas • Peugeot klubas
Arena: Kauno mechanikos mokykla, Taikos pr. 129, Kaunas LT-51126
Šį pranešimą redagavo maiklas: 2008 gruodžio 10 - 15:14
Svečias_Haris_*
Parašyta 2008 gruodžio 10 - 15:34
Svečias_Rascal_*
Parašyta 2008 gruodžio 11 - 17:41
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0