nu matai kuo arciau imsi minimalios einancios sumos, tuo jo bukle prastesne, tuo gali tekti dazniau pas meistru apsilankyti.Na kol kas bent jau as dar nesu linkusi palikti tiek daug uz masiniuka mano vairavimo karjera dar nera taip toli pazengusi, kad taip drasiai suplociau sitokia suma norisi patogios masineles, kuri butu ne per daug reikli kuro atzvilgiugali pradet zvalgytis nuo 22k ir daugaiu.
Siaip mano "fantazijos vaisius" - 1,4 benzinas noreciau gan patikimo technine prasme, kad po savaites netektu ieskoti firmos, kuri nutempia iki artimiausio serviso, ar dar milijono meistru, kurie taiso atskiras masiniuko dalis. Lakstyt tai as tikrai neketinu, svarbiausia grazus patogumas
Bet nereiktu pamirsti kad perkam ne naujas o devetas masinas. ir jos pardudamas nres kazkas buvo, ar kazkas yra ir pan. GERU daiktu beveik neparduoda
Nu tiesa pasakius cia ir mano pirmoji masina yra tai uzsimeciau kasko draudima, jei netycia pats ipirdolinciau kad, ir nelikciau su baranka rankoj.
tai net nezinau... gal kiti ka protingiau pasiulys ir siaip
nusipirkus masina viskas tuom nesibaigia ;D
tepalai, dirzai, draudimas (paprastas) o jei pirma masina tai ir kasko nepamaisytu, greiciausiai jei is uzsienio tai teks ir signalizacija detis.
dar gali 2-3k primesti :X