Apie Peugeot 307
Parašyta 2008 sausio 15 - 12:22
Geriausia nieko neveikti,o po to dar pailseti..
#122 Svečias_ULUMULU_*
Parašyta 2008 sausio 15 - 17:14
Parašyta 2008 sausio 15 - 18:53
Šį pranešimą redagavo Marius406: 2008 sausio 15 - 18:53
#124 Svečias_LaKilleR_*
Parašyta 2008 sausio 15 - 20:20
#125 Svečias_simakas_*
Parašyta 2008 sausio 15 - 21:21
#126 Svečias_ULUMULU_*
Parašyta 2008 sausio 15 - 22:10
Nu kaip zinom kasko ne vien nuo vagysciu. O paciam netycia ipirdolinus kokiam durnas zilagalviui seniui i subine, kuris i zieda niekaip nepatiako ivaziuot, gali viskas brangiai kastuot. primesk varos, bamperiai ir tok dale ir tok dale Niekas nera apdraustas, nes savo akim viena kart maciaumano nuomuone,tai,kad kasko draust 307,tai isvis nesamone,niekam jie neidomus,koki golf4 tai tada gali draust.as savo isigijau uz 4700 euru,ta prasme su remontu tiek kainavo,buvo nestipriai is sona dauztas,prabegas 72000,tai kolkas kaip ir jokiu problemu ir nepanasu ,kad kas jam galetu atsitikt.geriausiai pirkt is pazystamu arba ieskot pokstelta,o sutvarkytas masinas jai norit pirkt,tai pirkit naujas,nes sveikos tokios masinos ir uzsienyje belekiek kainuoja
I zieda galejo ilekti minimum 3 masinos. bet dedukui su 2 golpu, bbz kas. jau atrodo kad vaziuot pradejo. pyst stabdziai tai i subine su antru screniku ir idure. kasko neturejo. nes vairuotojas tai sako bl as 20 metu pravazinejas ir avarijos neturejas ;D kaip manai kiek jam lempos atsijo ir masinos priekio pratampymas su buferiu
Parašyta 2008 vasario 07 - 21:57
Ilgai ieskotas ir pagaliau rastas naujas plieninis augintinis
kruva focusu
Parašyta 2008 vasario 07 - 22:19
Parašyta 2008 vasario 07 - 22:30
uje lupu nesidazau tai man tas negresia o seip tikiu kad gedimu bus bet su pagrindiniais gedimais noreciau buti susipazinus nes apnt mano 206 ju buvo nemazai ir kazkaip nebesinori apsigautivaziuokle siek tiek kietoka todel vaziuojant lupu nepasidazysi ;) o visa kita kaip ir visos auto netepsi nevaziuosi
kruva focusu
Parašyta 2008 vasario 08 - 09:28
#131 Svečias_e2110_*
Parašyta 2008 vasario 08 - 09:38
Škyvas tik HDI motorui, benzinui tas negresia.Vaziuokle kietoka? P307 nei kieta, nei minksta-viduriukas. Problemos? Elektronika, skyvas bei kiti smulkus 'nuolatiniai' defektai!
Parašyta 2008 vasario 08 - 12:36
Parašyta 2008 vasario 08 - 15:40
tai as tik noriu hdi daugiau jokio nenoriuŠkyvas tik HDI motorui, benzinui tas negresia.
kruva focusu
Parašyta 2008 vasario 08 - 15:41
va kad su elektronika buna bedu tai ta teko girdeti nelabai noretusi tokio gedimoVaziuokle kietoka? P307 nei kieta, nei minksta-viduriukas. Problemos? Elektronika, skyvas bei kiti smulkus 'nuolatiniai' defektai!
kruva focusu
Parašyta 2008 vasario 08 - 18:43
skyvas anokia cia problema pasikeitei ir kokia 50.000km ramu o elektronika irgi ne pas visus genda forume raso tik tie pas kuriuos yra problemu o kiek ju is viso vazineja ir problemu neturi nemanau kad 99% 307u turi elektronikos problemuva kad su elektronika buna bedu tai ta teko girdeti nelabai noretusi tokio gedimo
o vaziuokle visgi kietoka tokiam kebului(ypac jei pripust ratus kiek reikia pagal popierelius,jeigu vazinet priputus koki 1.8atm. tai gal ir butu panasu i vidutini kietuma)
isdrysiu pasakyt savo nuomone kainos ir kokybes santykis tikrai nera pats geriausias dazniausiai paperka dizainas del ko nukencia kokybe(bet cia irgi ne problema baisiau butu tuos pinigelius an ruletes nuleist betrokstant ant 308 uzlost)
Parašyta 2008 vasario 08 - 21:21
tai as ne apie forumiecius kalbejau as apskritai is aplinkiniu esu girdejus apie tokius gedimus tai man siek tiek neramu pasidare nes sis auto man patiko ir nelabai noreciau savo apsisprendima keisti man siek tiek teko girdeti apie spirtini varijanta su turbo dizeliuku tai gal jus ka girdejot irgi? ir seip labai butu idomu suzinoti kiek daug mas jis kainuoja?skyvas anokia cia problema pasikeitei ir kokia 50.000km ramu o elektronika irgi ne pas visus genda forume raso tik tie pas kuriuos yra problemu o kiek ju is viso vazineja ir problemu neturi nemanau kad 99% 307u turi elektronikos problemu
o vaziuokle visgi kietoka tokiam kebului(ypac jei pripust ratus kiek reikia pagal popierelius,jeigu vazinet priputus koki 1.8atm. tai gal ir butu panasu i vidutini kietuma)
isdrysiu pasakyt savo nuomone kainos ir kokybes santykis tikrai nera pats geriausias dazniausiai paperka dizainas del ko nukencia kokybe(bet cia irgi ne problema baisiau butu tuos pinigelius an ruletes nuleist betrokstant ant 308 uzlost)
kruva focusu
#137 Svečias_ULUMULU_*
Parašyta 2008 vasario 08 - 21:27
Tiesa norejau patart. Nes kadangi dauguma moteru mogsta SANKABAS drosti ir labai stipriai. Nu nesakau kad butent ir tu taip megsti. Bet jei jo imk 66kw varianta. Bo 66kw nuo 80kw sankabu keitimas bele 3 kart pigesnis .(Nu cia tik siaip pastebejimas)Ketinu pirkti peugeot 307 2001 - 2002 metu. Kas turite toki man labai butu idomu suzinoti jusu nuomone apie si automobiliuka taip pat domintu su kokiomis problemomis susiduriate
Parašyta 2008 vasario 08 - 21:31
turiu siokia tokia problemele su tuo:D bet cia buvo pacioje pradzioje kai isigijau peugeot 206 bet daba vazineju tvarkingai bent jau man taip atrodo bet sankaba reiktu keisti o tai kainuoja 800lt brangoka kaip studentei bet teks matyt greitu laiku dekui uz patarima tikrai turesiu tai omenyjeTiesa norejau patart. Nes kadangi dauguma moteru mogsta SANKABAS drosti ir labai stipriai. Nu nesakau kad butent ir tu taip megsti. Bet jei jo imk 66kw varianta. Bo 66kw nuo 80kw sankabu keitimas bele 3 kart pigesnis .(Nu cia tik siaip pastebejimas)
kruva focusu
Parašyta 2008 vasario 09 - 15:03
Parašyta 2008 vasario 10 - 16:01
man rodo is principo TDI su HDI tikrai skiriasi nebent kalba eina apie paskutiniuosius TDIbetkokiu atveju i HDI (jie is principo nesiskiria nuo TDI) kuro negalima pilt ne is degalines. Jei jau susitvarkyt sankaba brangoka, tai reikalui esant remontuot HDI (butent kuro sistema ir kazkiek pati varikli) bus daug brangiau nei benzinini tai ir ta ekonomija tik tam kartui, mano galva geriau benzinas (siuo atveju koks 1.6 16v) ir dujos, bet pabreziu, cia mano nuomone ir as jos nepersu!
Šį pranešimą redagavo Francis: 2008 vasario 10 - 16:02
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0