Peršokti prie turinio

automatines greiciu deze

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 161

#81 marazmas

marazmas
  • Senbuviai
  • Vieta:Miami
  • Automobilis:Peugeot 206 1.4hdi

Parašyta 2008 liepos 01 - 16:02

parduoti ja as jau kokius penkiolika kartu buvau sugalvojusi, bet na nezinau, patinka man tas mano metalo gabalas, o remontas, na tureciau itilpti i 3k.
kaip mano tetukas sako: babkes uzdirbamos ir yra tam, kad jas leist :D na aisku labiau noretusi ne tokiems reikalas leist..

nebandei ieskoti is kitos dezes gal pigiau kainuos negi taisyti...? :huh:

Šį pranešimą redagavo marazmas: 2008 liepos 01 - 16:03

• 0

#82 Albertas

Albertas
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 206 S16

Parašyta 2008 liepos 01 - 16:04

parduoti ja as jau kokius penkiolika kartu buvau sugalvojusi, bet na nezinau, patinka man tas mano metalo gabalas, o remontas, na tureciau itilpti i 3k.
kaip mano tetukas sako: babkes uzdirbamos ir yra tam, kad jas leist :D na aisku labiau noretusi ne tokiems reikalas leist..

nebandei ieskoti is kitos dezes gal pigiau kainuos negi taisyti...? :huh:

Jau susitaise, tik chia nepasiskelbe ;)
  • 0

#83 fajnaj

fajnaj
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius, Palanga, Klaipeda
  • Automobilis:ex. Peugeot 406 Coupe; Peugeot 307 SW

Parašyta 2008 liepos 10 - 07:32

Messiah - kaip reikalai su automobiliu? :) Girdimi gandai :)
  • 0

#84 marazmas

marazmas
  • Senbuviai

Parašyta 2008 liepos 21 - 13:29

tai pasigirkit kiek suplojot...???
  • 0

#85 Svečias_Hausas_*

Svečias_Hausas_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 liepos 21 - 15:22

Pas mane auto su "Tiptronic – System Porsche", nors variklis 2230 cm3
  • 0

#86 Svečias_mmx_*

Svečias_mmx_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 liepos 22 - 11:25

nu zmogai, susitvarket dezutes?:)) laimingi?
  • 0

#87 Svečias_paulyz_*

Svečias_paulyz_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 rugpjūčio 21 - 19:10

[quote name='Pilotas' date='Jun 14 2008, 05:40 PM'] [quote name='marikas' date='Jun 11 2008, 07:36 PM']
Kazkur esu skaites ir jei neklystu 407 eina porshe automatines pavaru dezes "Tiptronic – System Porsche" [/quote]
pas mane tokia. Jau prasukes 130K km. Jokiu garsu pasaliniu ar nesamoniu nera su automatu. Beja ir tepalo nepilde dar nei karto, tipo pilna.
  • 0

#88 marazmas

marazmas
  • Senbuviai

Parašyta 2008 rugpjūčio 21 - 22:01

[quote name='paulyz' date='Aug 21 2008, 07:10 PM'] [quote name='Pilotas' date='Jun 14 2008, 05:40 PM'] [quote name='marikas' date='Jun 11 2008, 07:36 PM']
Kazkur esu skaites ir jei neklystu 407 eina porshe automatines pavaru dezes "Tiptronic – System Porsche" [/QUOTE]
pas mane tokia. Jau prasukes 130K km. Jokiu garsu pasaliniu ar nesamoniu nera su automatu. Beja ir tepalo nepilde dar nei karto, tipo pilna. [/quote]
reikia nepildyti o pakeisti su senom drozlem...ka siulyciau ir tau padaryti...
  • 0

#89 Svečias_paulyz_*

Svečias_paulyz_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 rugpjūčio 22 - 15:55

[quote name='marazmas' date='Aug 21 2008, 10:01 PM'] [quote name='marikas' date='Jun 11 2008, 07:36 PM']
reikia nepildyti o pakeisti su senom drozlem...ka siulyciau ir tau padaryti... [/quote]
tai kad nesikeicia. tiktai pildosi.
  • 0

#90 Svečias_sivertas_*

Svečias_sivertas_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 rugpjūčio 28 - 11:47

tos lempikes manau pas visus mirksi vienodai. Jos tiesiog reiskia kad atomato dezeje sutrikimas ir ijungiamas avarinis rezimas. O problema nustatys tik meistrai.

va istrauka is 406 manualo:
Posted Image

Sveikutis,is kur gavai toki rasteli
  • 0

#91 PiktazZuikis

PiktazZuikis
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas,Vadzgirys, Erzvilkas, Jurbarkas
  • Automobilis:Peugeot 605

Parašyta 2008 lapkričio 17 - 16:22

Teisingas rastelis :):):) o gal kas zino kaune kur keicia automatines dezes tepalus, nes pezu centras tai nelabai nori isileist :( gal sakau eimutis? :D :D
  • 0
ARE 752, Kaunas

#92 Svečias_falconer_*

Svečias_falconer_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 lapkričio 17 - 20:05

Sveiki. Pabedavosiu ir as.Man pries pora dienu atsitiko taip kaip ir sio forumo herojams - pradejo zyzt deze 607 3.0 automatui/trip tronic. Pastaciau ir net nebandysiu vaziuot. Kalbejau su meistrais tai nusviete maziausiai 3000 ir toliau... Gal kas ka naujo zinot kas galetu but arba kas susitaise tokias dezes?Kiek kainavo ir kas buvo? Idomu butu isgirst ir paneles parker komentarus bei kitu su tokiom problemom susijusiu zmoniu komentarus...
  • 0

#93 Svečias_retry_*

Svečias_retry_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 lapkričio 18 - 19:43

na va malonu kai kada paskaityti foruma ruosiantis pirkti 406c, dabar jeigu imsiu tai tik 2 L mechanine... aciu jums uz tai kad esat ir rasot apie bedas ..
  • 0

#94 Roccas

Roccas
  • Senbuviai
  • Vieta:Far away
  • Automobilis:"Skateboard"

Parašyta 2008 lapkričio 18 - 20:08

na va malonu kai kada paskaityti foruma ruosiantis pirkti 406c, dabar jeigu imsiu tai tik 2 L mechanine... aciu jums uz tai kad esat ir rasot apie bedas ..

Automatai ir laiko juos priziurint, draugas su 406 kupe automatu trilitriu vazineja ir neprireike jokiu remontu, neturejo jokiu bedu su deze ;)
  • 0
P406 2.0 16v XU10J4R.The fastest one after full engine rebuilt...Rides on bioethanol E85

#95 Svečias_mmx_*

Svečias_mmx_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 lapkričio 19 - 09:48

Nezinau, kaip del 407, but 406 V6 turi vokieciu ZF 4HP-20 automata. Jis labai gerai uzsirekomedaves.

tinkamai explotuojant :)) ir iki 140kkm pagal gamintoja.. tai kas cia gero..

krc: Cia kontaktinis numeris 860101507, zmogelis vilniuje, kirtimuose turi rimta garaza ir uzsiima iskirtinai deziu tvarkymu, pries pora metu pas ji tvarkiau "zyzima prie svirteles" :) suplojau 3200 bet nesigailiu, dabar manau pigiau butu - daliu pasiula pasikeite per pora metu:)

Šį pranešimą redagavo mmx: 2008 lapkričio 19 - 09:54

• 0

#96 Svečias_falconer_*

Svečias_falconer_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 gruodžio 04 - 20:08

Nu va pagaliau sutaise mano liutui deze. :beer: Gedimas buvo toks: Hidromovoj yra tokie rotaciniai diskai.Jie pagaminti is tam tikro plastiko ir po kiek laiko susidevi o tada pradeda trintis metalines detales.Tada pradeda kauptis drozles ir kai filtras jau nepajegia ju surinkti jos patenka i siurbli.Tada siurblys pradeda nepakankamai pumpuot tepala ir nesudaro spaudimo.Po kiek laiko isvis pastringa ir pradeda zyzt.Nuo tepalo nepakankamumo gali but apdege dantraciai(kas pas mane ir nutiko). Teko keist nauja siurbli(galima buvo restauruot, bet tada masinos geriau sau nepasilikt), restauruot hidro mova(nes naujos kaina sake apie 10000), keist apdegusi dantrati. Visa tai man atsiejo 4500 Lt Vilniuje servise prie oro uosto. Masina Peugeot 607 2001 3.0. Jei kam reiks kontaktu kreipkites PM. Patarimas: Jei pradejo trukciot deze arba negerai jungt begius arba jau zyzt tai iskarto ieskokit serviso ir nebevaziuokit niekur(as savo 607 is Ukmerges i Vilniu ant traliuko veziau, nors ji dar ganetinai neblogai vaziavo nors ir zyze).Jei vazinesit nekreipdami i tai demesio tai gali jums atkainuot dar ~1500 daugaiu, nes gali sudegt kazkoks guolis, o jis brangus. jei dar turesit kokiu klausimu mielai atsakysiu jei zinosiu. Niekam nelinkiu tokio malonumo, bet kartais jau taip nutinka. Sekmes ;)
  • 0

#97 Albertas

Albertas
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 206 S16

Parašyta 2008 gruodžio 04 - 20:17

Nu va pagaliau sutaise mano liutui deze. :beer:

Gedimas buvo toks:
Hidromovoj yra tokie rotaciniai diskai.Jie pagaminti is tam tikro plastiko ir po kiek laiko susidevi o tada pradeda trintis metalines detales.Tada pradeda kauptis drozles ir kai filtras jau nepajegia ju surinkti jos patenka i siurbli.Tada siurblys pradeda nepakankamai pumpuot tepala ir nesudaro spaudimo.Po kiek laiko isvis pastringa ir pradeda zyzt.Nuo tepalo nepakankamumo gali but apdege dantraciai(kas pas mane ir nutiko).

Teko keist nauja siurbli(galima buvo restauruot, bet tada masinos geriau sau nepasilikt), restauruot hidro mova(nes naujos kaina sake apie 10000), keist apdegusi dantrati.

Visa tai man atsiejo 4500 Lt Vilniuje servise prie oro uosto. Masina Peugeot 607 2001 3.0. Jei kam reiks kontaktu kreipkites PM.

Patarimas: Jei pradejo trukciot deze arba negerai jungt begius arba jau zyzt tai iskarto ieskokit serviso ir nebevaziuokit niekur(as savo 607 is Ukmerges i Vilniu ant traliuko veziau, nors ji dar ganetinai neblogai vaziavo nors ir zyze).Jei vazinesit nekreipdami i tai demesio tai gali jums atkainuot dar ~1500 daugaiu, nes gali sudegt kazkoks guolis, o jis brangus.

jei dar turesit kokiu klausimu mielai atsakysiu jei zinosiu.

Niekam nelinkiu tokio malonumo, bet kartais jau taip nutinka. Sekmes ;)

nu nu, kaip tas servisas vadinasi..........?
  • 0

#98 Svečias_falconer_*

Svečias_falconer_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 gruodžio 04 - 21:12

oi zinok db tikrai nepamenu :lol: siaip tai net neatkreipiau demesio kaip vadinasi ;) tiesiog paklausiau forumiecio kazkurio rekomendaciju.Kolkas vaziuoja lyg ir normaliai.Bus matyt kaip toliau :huh:
  • 0

#99 Svečias_edwius_*

Svečias_edwius_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 gegužės 19 - 09:24

Sveiki, gal zinot kas galetu buti automobiliui, man kiekviena ryta (kai automobilis yra saltas) pradedant vaziuoti uzsidega skydelyje dvi lemputes S ir * ( S - sportinis rezimas, * - ziemos rezimas) ir jos pradeda mirksetis, o autombilis pradeda visiskai "nebetraukti" is vietos. Isjungus varikli ir vel uzvedus visos problemos dingsta.. Is automobilio truputi lasa tepalai, bet patikrinus juo viskas yra gerai. Ar galetu buti kad man tepalai lasa is greiciu dezes ir nuo to prasidejo man sitokios nesamones?
  • 0

#100 marazmas

marazmas
  • Senbuviai

Parašyta 2009 gegužės 19 - 10:01

arba truksta tepalo(čia geriausiu atveju), arba tavo greičių dėžei amen...
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0