Naujoku prisistatymas
#361 Svečias_Tadaz17_*
Posted 2010 August 05 - 18:49
Posted 2010 August 05 - 19:30
Tai laukiam kassavaitiniuose meetuose prie Undinės.Sveiki,
Pasizvalges forume susidariau ispudi, kad cia renkasi ganetinai draugiski ir linksmi zmones, tai nusprendziau ir as prisistatyti.
Taigi esu Tadas is Kauno, nesenai suejo 20 metu. Vairuoju Peugeout 406 coupe 2.0l. Megstu sporta (ypac krepsini ir futbola), alu ir gera kompanija.
Beja gal yra kaune zmoniu kurie renkasi pazaisti krepsini ar futbola, jei reik zaideju mielai prisijungciau
P.S. Ir kašę ir lygtai fulę rinkdavosi žaisti, net autoklubų krepšinio lygoj dalyvavo komandos, bet dabar atostogų metas
#363 Svečias_Tadaz17_*
Posted 2010 August 05 - 19:54
#364 Svečias_Webas_*
Posted 2010 August 11 - 16:18
Posted 2010 August 11 - 17:56
Posted 2010 August 11 - 18:04
Kam tas gti, imam 1.9 td, keliam slegy, atsukam siurbly, pakeiciam forsunkes is 2.1 td, intercoolery y prieky, saltas oras, tiesus ismetimas ir eko raketa GTI traversa turiu, reik tik amortiku, su zemom spyruoklem, gale persukam torciona per pora dantu, se tau ir dropas. kas dar... nu dar vairo kolonele su stiprintuvu ydedam, dvidurio Vulcane priekines sedynes ir galu gale normalu vaira nu gerai gerai, pasvajojau ir ganaSveiki visi,
Mano vardas Justas, man 20. O istorija tai mano paprasta. Gyvenau sau laimingai ir nuobodziai kol maiklas po namu langais nepradejo 205 gti, cti ir kitokiu parkuot. Kazkaip sumasciau, kad ir man reikia tokio. Taciau likimas iskrete poksta ir teko sesti i Citroen Nedziugino sitas prancuzas nei trauka, nei kuro sanaudom. Pagalvojau, kad jeigu auto netraukia, tai turi nors mazai kuro valgyt kadangi ekonomija patapo gan svarbus dalykas. Tuo tikslu, pasitaikius progai persedau i 205 XRD. Sis auto dziugina ir kuro sanaudom ir tiesiog tuom, kad tai 205 Sakau, gal kada pasitaisius finansams iseis ir koki tais gti isigyt Tai vat isigijus ir nusprendziau sitam forume apsistoti
#367 Svečias_Webas_*
Posted 2010 August 11 - 18:58
Posted 2010 August 11 - 22:48
sek sita tema:Beja gal yra kaune zmoniu kurie renkasi pazaisti krepsini ar futbola, jei reik zaideju mielai prisijungciau
http://www.peugeot-k...70
Posted 2010 August 17 - 12:11
Jūs kaip norit, o aš savam stiliuj
Posted 2010 August 17 - 15:59
Apie Ramuna nori kazka idomaus ir gero suzinot?Sveiki,
Pagaliau aš supratau kaip čia ir ką rašyt. Esu Ramūno sesuo tai jau daug ką pasako ir jo buvau įkalbėta įsigyti Peugeot 206 xs dviduris. Mašiniukas superinis, todėl tikiuos apie jį sužinot daugiau visokių įdomių ir gerų dalykų. Nu ir aišku sudalyvaut meetuose
ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.
ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG
ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.
ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.
Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros
Posted 2010 August 18 - 09:30
nu gal labiau aš apie pežo noriu sužinot... apie jo gėrius ir blogius ir taip pakankamai žinauApie Ramuna nori kazka idomaus ir gero suzinot?Sveiki,
Pagaliau aš supratau kaip čia ir ką rašyt. Esu Ramūno sesuo tai jau daug ką pasako ir jo buvau įkalbėta įsigyti Peugeot 206 xs dviduris. Mašiniukas superinis, todėl tikiuos apie jį sužinot daugiau visokių įdomių ir gerų dalykų. Nu ir aišku sudalyvaut meetuose
Jūs kaip norit, o aš savam stiliuj
Posted 2010 August 18 - 10:43
Sveika prisijungusSveiki,
ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN | ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK | ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208
Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!
Posted 2010 August 20 - 00:04
Turiu gti pakaba, raudonas spyruokles ir xenonus
O jei rimciau, tai teko jau nemenka kruvele pinigu palikti jam, nes Kauno gatvese negailestingai pramusiau karteri, po karterio remonto dar nemazai kainavo negerai uzdetas tepalo filtras, kuris sugebejo nuzudyt ir generatoriu, o ka jau kalbet apie galini tilta, kurio pats susitaisyt nebesugebejau ir teko atiduot meistram Bet kazkodel, kuo daugiau pinigu ikisi, tuo labiau myli
Posted 2010 August 20 - 16:46
Edited by xzibit, 2010 August 20 - 16:47.
'89 205 CJ 1.4TU
Posted 2010 August 21 - 19:07
Esu iš Utenos. Mačiau tokį pat automobilį jau keletą kartų mieste. Viskas identiška iš išorės, išskyrus tamsinti langai, lieti ratai ir duslintuvo antgalis - viso šito pas mane nėra. Būtų Utenoje įdomu suorganizuoti kada nors.Nepaminėjai, į kurio miesto susitikimus atvažiuosi
Posted 2010 August 22 - 11:40
Labas iš pa Utenas. Nelabai ką čia suorganizuosi, kai iš Utenos klube be tavęs aš ir Taigeris.Esu iš Utenos..... Būtų Utenoje įdomu suorganizuoti kada nors.
Posted 2010 August 23 - 07:27
Jo Utenoj musu ne pulkai ...Labas iš pa Utenas. Nelabai ką čia suorganizuosi, kai iš Utenos klube be tavęs aš ir Taigeris.
Peugeot 306 break, 2.0 16v (Xu10J4R), 1998m.+LPGCitroen C5 II, 1.6HDI, 2005m
UTENA
Posted 2010 August 26 - 21:55
Mano vardas Edgaras, man 20 metų, esu iš Vilniaus. Studijuoju VU Psichologiją, esu II kurse. Vairuoju jau daugiau nei 2 metus. Vos išsilaikęs teises pradėjau vairuoti 1996 Honda Accord. Geras automobilis buvo, bet dėl didelių kuro sąnaudų ir dėl to, kad tiesiog atsibodo, aš ją pardaviau šių metų vasario mėnesį. Po poros savaičių, per daug paskubėjęs, nusipirkau 1996 Mitsubishi Colt. Siaubingos būklės jis buvo, gailėjausi nupirkęs, bet vieną gražią dieną man į galą įčiuožė Audi ir sudaužė Coltą taip, kad nebuvo verta taisyt. Bet iš draudimo gavęs nemažą sumą pinigų ir pardavęs Coltą aš gavau dar daugiau pinigų, nei buvau išleidęs šiam automobiliui. O tada nutariau pasieškot kokio nors smagaus automobiliuko, kadangi dėl automobilių esu pamišęs, jais domiuosi ir norėčiau pabandyti savo jėgas megėjiškuose slalomuose ir panašiose varžybose. Ir štai akis netyčia užkliuvo už Peugeot 106 Rallye modelio. Jis mane tiesiog sužavėjo. Nežinia kiek kartų esu sakęs draugam, kad prancūziško automobilio nepirksiu, bet šiems mano žodžiams buvo nelemta išsipildyt. Nusipirkau savo norimą automobilį (ir vėl, trečiąjį kartą, nusiperku automobilį pagamintą 1996 metais). Vos įsėdau ir prasivažiavau, jis man prilipo. Įsimylėjau šį mažą kibiriuką. Todėl noriu prisijungti prie jūsų Peugeot klubo, kad galėčiau išdidžiai važiuot automobiliu, kuris papuoštas šio klubo numerių rėmeliu. Taip pat atvyksiu ir į susitikimus.
P.S. Automobilio nuotrauka: http://www.ipix.lt/images/99529515.jpg
Posted 2010 August 26 - 22:50
Tai nauja Dalyvi klube turesim ?Sveiki visi!
Mano vardas Edgaras, man 20 metų, esu iš Vilniaus. Studijuoju VU Psichologiją, esu II kurse. Vairuoju jau daugiau nei 2 metus. Vos išsilaikęs teises pradėjau vairuoti 1996 Honda Accord. Geras automobilis buvo, bet dėl didelių kuro sąnaudų ir dėl to, kad tiesiog atsibodo, aš ją pardaviau šių metų vasario mėnesį. Po poros savaičių, per daug paskubėjęs, nusipirkau 1996 Mitsubishi Colt. Siaubingos būklės jis buvo, gailėjausi nupirkęs, bet vieną gražią dieną man į galą įčiuožė Audi ir sudaužė Coltą taip, kad nebuvo verta taisyt. Bet iš draudimo gavęs nemažą sumą pinigų ir pardavęs Coltą aš gavau dar daugiau pinigų, nei buvau išleidęs šiam automobiliui. O tada nutariau pasieškot kokio nors smagaus automobiliuko, kadangi dėl automobilių esu pamišęs, jais domiuosi ir norėčiau pabandyti savo jėgas megėjiškuose slalomuose ir panašiose varžybose. Ir štai akis netyčia užkliuvo už Peugeot 106 Rallye modelio. Jis mane tiesiog sužavėjo. Nežinia kiek kartų esu sakęs draugam, kad prancūziško automobilio nepirksiu, bet šiems mano žodžiams buvo nelemta išsipildyt. Nusipirkau savo norimą automobilį (ir vėl, trečiąjį kartą, nusiperku automobilį pagamintą 1996 metais). Vos įsėdau ir prasivažiavau, jis man prilipo. Įsimylėjau šį mažą kibiriuką. Todėl noriu prisijungti prie jūsų Peugeot klubo, kad galėčiau išdidžiai važiuot automobiliu, kuris papuoštas šio klubo numerių rėmeliu. Taip pat atvyksiu ir į susitikimus.
Posted 2010 August 26 - 23:17
Su, sakyciau teisinga masina...Tai nauja Dalyvi klube turesim ?Sveiki visi!
Svarbu TARPINE tarp sedines ir vairo, o ne ASILAI po kapotu ........ ))
Pastoviai ardau Peugeot 205 dalimis.....
Pastoviai ardau Peugeot 309 dalimis.....
Pastoviai ardau Peugeot 405 dalimis.....
Parduodu Peugeot 205 CTI 88m.
Parduodu Peugeot 205 1.9Automatic 90m.
Ratu montavimas, balansavimas
Vilnius, Santariskiu raj. +37064523563
5 user(s) are reading this topic
0 members, 5 guests, 0 anonymous users