Vien per pastaraji menesi forume uzsiregistravo virs 400 zmoniu... Tredzdalis ju paleido temas parduodu karve ragai desineje puseje. Perku tanka. Kokie boing 757 pliusai ir minusai ir t.t. o po to dingo kaip i vandeni.
Kitas tredzdalis puole pilti per visas is eiles apklausas, senas temas ir pan.
Likusius sudaro marga mase nuo paciu blogiausiu iki geriausiu
Sugalvojau naujus zmones, besiblaskancius po foruma pakviesti i viena garda ir paziureti su kuo mes turim reikala.
Si tema skirta jums !!
Prasom prisistatyti. Is kokio lietuvos ar pasaulio galo esat, kuo domites, ka veikiat, kokia masina vairuojat, kokiu talentu turit, esat senas ar jaunas, kaip cia papuolet ir ko ieskot, koki alu geriat ir t.t. Norit dekit savo ar savo bolidu nuotraukas.
Mes savo ruostu skaitysim, komentuosim replikuosim ir taip pradesim pazinti. Jei kada i meeta uzsuksit jau zinosim: ei, cia tas kuris vonioj krokodila laiko ! Na, sveikas, sveikas... Ir jus jau jausites kojas siek tiek apsile.
Taip, kad reikskites i valias
P.S. Jei jau labai sunkiai sekasi viska suprasti galit ir koki ziopla klausima cia paklausti. bet patys pagalvokit kaip atrodot klausdami to kas akivaizdu ;)
Kaip sako zidanas:
Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį...

PRISISTATAU : Esu Eugenijus iš Klaipėdos.Man 53 m.Myliu tik moteris. Automobiliai -laisvalaikio užmušimo priemonė. Seniau,kai akys matė,rankos klausė,buvau neblogas elektronikos specas Klaipėdoje.Dabar tik forumo narys. Beje ,ir tas ne savo noru.Pirmą

406 pirko sūnus ir man paliko ...emigravavo...Per keturis metus aš jį ir skersai ir išilgai....Dabar savo noru pirkau 607.Kol kas nesigailiu.Dar tik 3 mėn. kaip turiu. Kuo galiu padėti klubo nariams? Tik patarimais,nes dabar labai trūksta laiko viskam.Turėjau Pasatą,Opelį,Laguną,-elektrą remontavau daug metų.Dabar pačiam reikia pagalbos.