PauliusJ labai logiskai viska surase. O tie punktai, kur pakopinti buvo, as juos buvau skaites ir citru ir roveriu forume, visi tiki kaip i teve musu, bet ten net nespecui su logika man puse ju prasilenkia. Paulius labai graziai viska paaiskino.
As asmeniskai keiciu tepealus kas 10 k km, nes mazai vaziuoju labai, tai karta i metus ir gaunasi tas keitimas. Keiciu viska, tepalus, filtrus visus, tame tarpe ir kuro kasmet. Masina man sildyti nereikia, mano coupe yra elektriniai sildytuvai, tai uzkuri ir picia silta ora. VAziuoju ramiai kol neusyla variklis.
Tiesa, daznai trumpi atstumai, bet mato ir trasos. Kai variklis siltas, duodu pasportuot kartais proto ribose, sveika jam tikrai. O tepalus keiciu 5w30 liquid molly pagal gamintojo specifikacijas. Ir tpfu tpfu tpfu, jokiu bedu su varikliu iki siol. Beja, buvo luzes ausinio sistemos flansas, bet as ta pastebejau ta pacia akimirka, nes stovejau salia masinos prie parduotuves.
FAP veikia, norejau jau du kartus isprogramuot, Taurius atkalbejo, sake jis veikia idealiai, tik del trumpu atstumu kiek dazniau regeneruoja.
EGR pasalinau tik nupirkes, sito gemaro nereikia, Taurius labai graziai isdeste argumentus, kodel jis blogis dar didesnis nei FAP.
Svarbu sekti kad nepradetu smugiuoti APD, va sitas reikalas tikrai gali sulauzyti alkunini. Aciu die, pas mane 130 000 rida jau, taciau APD dirba kai laikrodis, ta prasme begius musa nejuntamai.
Su egr'u kaip ir aisku, jo teorija nera tokia baisi...Tik praktikoje viska sugadina suodziu ir tepalu mixtura Jei to nebutu, tai speju ir galvos skausmo nebutu. FAP'as tiesiog slegi didesni ismetime sudaro...sakyciau turbai suktis lengviau, kai nera tos probkes. Kazin, kokie Tauriaus argumentai tam, kad palikti ji? Tiesiog, mazdaug ner ko liesti to kas veikia, ar yra dar kazkokie niuansai?
Idomu.