Peršokti prie turinio


gau173

Užsiregistravo 2012 Rgp 08
Neprisijungęs Lankėsi 2024 Kov 27 08:03
-----

#757491 P607 variklio kompas 2.2 benzas IAW 4MP2.14

Parašė gau173 2018 liepos 27 - 10:20

Kai žmogui bėda ir sustoji pasiteirauti....TAI KIEK DUOSI UŽ NUTEMPIMĄ IKI DEGALINĖĖĖĖĖS ? ....Lietuviškai...


  • -1


#736258 RT3 LT zemelapiai

Parašė gau173 2016 rugsėjo 23 - 06:38

Pas tave tikriausiai visų žemėlapių paketas. Rašomi po vieną į diską. Rytų europos (LT ir kiti) užima maždaug po 300-400 Mb kiekvienas . RT3 ar RT4  beveik vienodai. Išsiskleisk archyvą ,atsirink kas tau reikia ir rašyk po vieną į diskelį.


  • 1


#726798 Lazdyno riešutai

Parašė gau173 2016 kovo 20 - 05:21

O pas patį graikiški riešutai irgi lietuviški ?  Apie tą lenkišką produkciją jau anekdotai sklando. Ir kodėl gi pas tuos lenkus viskas daug pigiau ? PVZ,-braškės. Lenkiškos -euras,lietuviškos-3. Bet lenkiškos yra blogos ,nes jos yra lenkiškos. Lietuviškos yra geros,nes jos yra lietuviškos arba tampa lietuviškomis,kai tik kerta lietuvos sieną....nes jas lenkijoje nuskynė ir parvežė lietuvis ...Kažkaip lenkai valgo tas blogas braškes ir nestimpa choleros...ir mėsą lenkišką kemša,ir lenkišku pienu užsigeria. Net bulvės pas juos auga lenkiškoje žemėje. Ziemniakai,berods... Ir dauginasi parazitai,pilnas pasaulis anų negeriečių jau greitai bus.  O mes,Lietuviai tik rinktinius produktus gaminame,todėl ir kainos kai kam 1 zlotas lygu eurui. Ir nesvarbu,kad lietuviško biznio abecėlėje parašyta,jog biznis vertas tik tada,jeigu antkainis ne mažiau 100 proc. Geriau parduosiu vieną "kokybišką" agurką už 5 eurus,nei penkis po 1 eurą. Ir dirbti nereikės. Kam stengtis,jei galima nesistengti. Geriau patingėsiu,papostringausiu,kokie tautiečiai nepatriotiški,kai perka lenkiškus agurkus po pusę euro. Parazitai ir tiek. Patys gamintojai,kurie žemę aria, tų procentų nemato. Tai visokios maximos,tai turginiai mafiozai kainas reguliuoja,visokie perdirbėjai ir t.t. 

Atsiprašau,nenorėjau supeikti tavo parduodamos produkcijos. Čia tik taip,kaip rusai sako,-za deržavu obidno. Išsprūdo.


  • 2


#709981 P406C silpnai svieciančios trumpos sviesos

Parašė gau173 2015 liepos 21 - 17:07

Labai malonu sužinoti, kad esu šiknarankis. 

Nepriimk asmeniškai. Čia tik vaizdingumo dėlei buvo panaudotas hiperbolizuotas epitetas...Ir Kaunas čia ne išimtis. Tokie dalykai dedasi visur,kur dirba "specai" . O tokių,patikėk,buvo ir prieš 30 metų, yra ir dabar. Anais laikais dar galėjau suprasti. Nebuvo nieko. Nei dalių,nei dažų,nei įrankių.Naudotą auto paprastas mirtingasisi pirkdavo iš elitinio spekulainto,už seną mokėdavo daugiau nei nauja kainavo. Aš pats,kūriau ir gaminau visokias akumo pakrovimo ,posūkių reles,ralistams uždegimo sistemas, pasikalbėjimo įrangą ir t.t. Bet esmė juk buvo apie ABS sharane...Nuklydome biškį.


  • 1


#706041 p607 parktronikai

Parašė gau173 2015 gegužės 16 - 18:05

Sveiki iskilo tokia. problemele, neveikia parktronikai . Ijungus atbulini begi pasigirsta trumpas ir iskarto ilgas signalas. Parktronikus tikrinau, visuose girdisi toks klaksejimas ,taip supratau kad veikia . Buvau pakeites kita parktroniku valdymo bloka vistiek tas pats gal kas zinot kame beda.

Jeigu nors vienas neveiks,atsijungs visas blokas. Diagnostika parodys kuris blogas. Kad klaksi,dar nieko nereiškia. Nors ir menkiausias nuotėkis el .grandinėje ,blokas gali suprasti kaip blogą daviklį.


  • 1


#700353 Ieskau peugeot 607 kuro slegio reguliatoriaus Kaune. 2.2 Hdi

Parašė gau173 2015 kovo 03 - 15:11

Sveiki, 

 

Ieskau kuro slegio reguliatoriaus Peugeot 607 2001m 2.2 Hdi. 

Aktualiausia butu suzinoti kaina ir galimybe, jeigu pakeitus detale, niekas nesusitvarkys, ar bus galima grazinti. 

Tinka ir naudotas

Kreiptis telefonu - 863855653. Galit rasyti ir sms.

Kaunas

 

Aciu !

Gal tamsta nori,kad kas nors ir gerai veikiančius purkštukus pabandyti duotų ?  Kuro slėgio reguliatorius "miršta" nuo netvarkingos kuro sistemos. Purvas,metalo drožlės ir t.t. Įsivaizduok: imi gerą reguliatorių ir statai patikrinimui į pilną brudo sistemą. Kas atsitiks. Ogi geras reguliatorius taps nebegeras. Pradžiai gal pasikeisk kuro filtrą (ir ne "papigiai") ,pasidaryk variklio ir purkštukų diagnostiką ( ne "papigiai"). Tuomet tikrai žinosi,ar bent ką nors forumiečiams paaiškinti turėsi  apie savo bėdas.  Esi kaune,taip kad ten geru specų tikrai yra. Sėkmės.


  • 1


#699374 Parduodu Lexia/PP2000

Parašė gau173 2015 vasario 18 - 02:47

Na,rinkodara yra geras dalykas. Reklama -rinkos variklis. Kaina...na kaip čia pasakius,turėtų atspindėti prekės vertę. Turėtų, bet neatspindi.  Mokame už prekes tiek,kiek leidžiame save apiplėšti. Ypač Lietuvoje. Nėra 100 proc . pelno-ne biznis. Besidairančius į visokius aliexpresus gąsdiname kiniečiais ,visokiais nesuprantamais baubais ,apie kuriuos patys nieko tikra nežinome. Bet tai rinkodara...Visas išsivystęs pasaulis seniausiai atvėrė savo rinkas kinietiškiems,indiškiems,korėjietiškiems ir kt. gaminiams,visi senai suprato,kad daugelis dalykų, o ypač elektronikos srityje, jau nebe vietinės gamybos prioritetas...Yra šalys,kurios kuria technologijas,jas parduoda.Kitos šalys tas technologijas paverčia daiktais. Yra daugybė gerai žinomų firmų iš europos , azijos ar amerikos kurios pačios nieko negamina pas save. Iš esmės tai tik gerai žinomas prekės ženklas rinkai...Kai kas yra pasiryžęs pirkti pvz. kokį "firmini" philipso muzikinį centrą už geros firmos produkto kainą (ženkliai permokėdamas),o iš tikro nusipirkę net bijo atidžiai apžiūrėti pirkinį ,kad netyčia kur nors nerastų ...užrašiuko - pagaminta pas kiniečius. Arba koks "vokiškas" siemenso valdiklis..iš ten pat.

 

Na o kalbant apie optoporas ir kitus radioelektronikoje pasitaikančius "aštuonkojus" ,tai galiu atsakyti labai paprastai : Remdamasis savo daugiaiu nei 30-ties metų patirtimi šioje srityje ŽINAU,kad nei viena elektronikos gaminius surenkanti gamykla NEGAMINA visų komponentų pati. Automobilių pramonėje tas pats.  Kiekviena  pelno siekianti bendrovė gamybos procese siekia PELNO. O tai reiškia,kad visad yra kažkas aukojama. Lietuvoje tai dažniausiai būna darbuotojų atlyginimai ,kokybė ir t.t. Kartais net ir gaminti patiems nieko neapsimoka. Pagamina kitaicai, vietiniai perklijuoja etiketes,perpakuoja ir prašau-kokybiška LEXIA3 iš europos su tikromis nec relėmis iš japonijos ! Ir dar naujoviškos optoporos ! Kuo daugiau nesuprantamų terminų ar garsių firmų pavadinimų ,tuo tas daiktas vertingesnis tampa. CHA. Vien tik faktas,kad pardavėjas demonstruoja savo prekės pranašumą prieš kitas rinkoje esančias analogiškas prekes demonstruodamas tik tikriems specialistams suprantamus vaizdus gaminio skrodenose (ir dar tokia menka raiška), reiškia ne ką kitą,kaip tik tos prekės privalumų nebuvimą. O kaina,kaip rašiau,priklauso nuo to,kiek mes patys save leidžiame apiplėšti.  Juk neperkame troleibuso tam,kad galėtume į darbą nuvažiuoti,. Pakanka ir mėnesinio bilietėlio.  Jei bus negaila pinigų lėktuvui, tai gal ir stiuardesei pasamdyti surasiu.


  • -1


#691922 2.0 HDI varikliai

Parašė gau173 2014 lapkričio 07 - 15:19

gau myleti, reiskia priziureti, aptarnavimai tik laiku ir tik geriausiom medziagom.:)o del apsisikimo, kam sikt, jei gali pacipuot varikli, kurio resurso palikta 60, kokia 20 proc. ir turesi pakankamai patikima ir dinamiska varikli, o del nurukimo, tai nuruks jei jau ant ribos, jei viskas gerai, tikrai nieks nenuruks..o del purkstuku ir cipavimo sasaju isvis nukalbejai i pievas..purkstukai nuruksta del to kad jiem arba ateina laikas arba yra kazkokiu gedimu kuro ar oro tiekimo sistemoj..arba blogo kuro.

o kas del siemenso, tai su Laimonu drisciau nesutikti del siurbliu..ant 2.0hdi 100kw siurbli varo paskirstymo velenas, dyzeli nuo tepalu skiria tik 2 salnykeliai, kurie nelaiku susigriebus isoperuot fapa ir uzsitersus tepalui nagaru, sudyla ir uzipila purkstukus tepalu juos sugadindami, arba uzpila varikli dyzeliu i tepala del ko prasuka indeklus.plius dar bedos su pradeganciais stumais 2.0hdi, purkstukai padile pradeda sausint misini zemuose sukiuose(prastai purskia zemais slegiais iki 450bar), del ko degimo temperatura degimo kameroj labai padideja ir nudega arba purkstuku galai ir masina sustoja, arba sudega stumoklis ir masina vaziuoja, bet purtosi ir dumina..

na o bosch siurbliam problemos kyla tik su pirmos kartos cr sistema, su 2 ir 3 karta jokiu problemu del siurbliu ir reguliatoriu nera daugiau nei siemens, netgi maziau. 

ir siaip siemens sistema stipriai jautresne degalu kokybei nei bosch, aisku 3 bosch karta jau irgi baltarankyste serga ir neipilsi kazko prastesnio, bet 1 ir 2, tai pakankamai istvermingos,aisku benzui, vandeniui ar siukslem neatsparus nei bosch nei siemens..

na cia diskusija ilga ir sudetinga, argumentu savo turim visi. :) as savo pastebejimus grindziu tuo ka matau realiai dirbdamas su tais modeliais..

Sorry,jei nepatiko mano postas. Čipavimas gal ir gerai,jei vairuotojas supranta kuo tai kvepia. Dauguma čipuotojų skelbiasi,kad po čiptiuningo auto skraidys  ir dar mažiau valgys?????? Nuo kada fizika tapo kramtomąja guma? Pakramčiau ir išpūčiau burbulą.(entuziastų netrūksta). Faktas tas,kad viskas kainuoja.Galima perfrazuoti fizikiniais terminais,bet nemanau ,kad šito reikia. Gal ne visai tiksliai sudėliojau galimas grėsmes,gal be reikalo apšikau SIEMENSĄ nors ir turiu labai nemažą patirtį dirbant su šios bendrovės produktais...Vidutinybė siemensas.  Gamintojas ne veltui sudėliojo saugiklius varklio skyriuje. O gal ten dirbo visiški lochai ?  Mes esame patys pačiausi ir viens-du padarysime PSA inžinierius kaip šiltą vilną... Gerai ,darome. Tik kodėl rezultato nesimato? Esu nepatilkus "de fakto". Pravažiavau visą Lietuvą ir ne tik klausinėdamas apie tiuningus,turbinas,egr-us ir t.t. (Ne specialiai,tik pakeliui). Ir ką? Visi visur eksperimentuoja. Net Čekijoje,Gareto padalinyje cheba nebijo prisipažinti neturį pilnos info apie hdi turbinas. O pas mus visi viską žino....Dėl to ir bujoja paranojos virusas smegenuose. Dar karta sorry,jei ką.


  • 1


#689866 Neste Prodiesel (naujiena)

Parašė gau173 2014 spalio 10 - 14:14

Super duper priedai ne tik Nestėje,bet ir Statoiluose su Lukoilais yra tik placebas patikliems. Jei tikėti visais tais monais,dyzelinis kuras per pastaruosius 10/15 metų "patobulėjo" tiek,kad auto neturi iš vis dėvėtis ir valgyti tik pusę normos. Tai nėra. Tai faktas.Faktas ir tai,kad mažiau nė kiek nereikia. Reklaminis triukas ir tiek.


  • 1


#689555 Naujas forumas. Įspūdžiai, komentarai, atsiliepimai.

Parašė gau173 2014 spalio 06 - 15:50

Gyvenam Lietuvoje, tad gal lietuvių kalba turėtų būti pagrindinė? Sorry,čia,gi,francų auto forumas. Moderiai,staigiai keičiam kalbą į varliaėdžių.                                                         O šiaip,tai,atnaujntas forumas  tikrai tik "šiaip". Žalias dar. Labai žalias. Autoriai norėjo išskirtinumo,tai jiems ir pavyko. Tik produktas gavosi su kvapeliu. Nukrackintas  apipavidalinimas,net bugai neištaisyti.  Fui.


  • -3